Δημοσιεύθηκε στην ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΣΤ ΤΑΞΗ

Ελένη Χαρισίου: H διατροφική σημασία των καλλιεργούμενων φυτών του ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ.

Σήμερα οι μαθητές και οι μαθήτριες  μας είχαν την ευκαιρία  να ενημερωθούν για τη διατροφική σημασία των φυτών που καλλιεργούν στο θερμοκήπιο. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση τούς συνέδεσε με τη Διαιτολόγο- Διατροφολόγο κα Ελένη Χαρισίου (απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, μετεκπαίδευση στην εφαρμοσμένη διατροφή των αθλητών, ειδίκευση στην παιδική διατροφή) από την οποία  ενημερώθηκαν για τη σπουδαιότητα των λαχανικών στην καθημερινή διατροφή και τη συμβολή τους στην ανθρώπινη υγεία.

Η συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ των μαθητών/τριών  και της κας Χαρισίου υπήρξε γόνιμη  καθώς  ενισχύθηκε το γνωστικό τους υπόβαθρο και δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για μια δια ζώσης δράση μαζί της, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες…

Ευχαριστούμε θερμά την κα Χαρισίου. Οι συμβουλές της υπήρξαν πολύτιμες!!!

Οι μαθητές/τριες μας απέκτησαν δίπλα τους ακόμη έναν αρωγό του προγράμματος!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *