Ζωγραφίστε, παίξτε και διασκεδάστε με τον Τικ και Τέλα

 

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η σειρά βιβλίων «Τικ και Τέλα» έχει πουλήσει περισσότερο από ένα εκατομμύριο βιβλία παγκοσμίως. Γιατί; Επειδή έχουν αγαπηθεί τρομερά από τα παιδιά,  αφού όλες οι ιστορίες είναι βασισμένες σε καταστάσεις που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά στις ζωές τους.

«Είναι εκείνα τα ‘μικρά δράματα’ στην καθημερινότητά τους, όπως το να σου πάρει κάποιος κάτι που κρατάς,  ή να σου φύγουν λίγα τσίσα γιατί ξεχάστηκες από το παιχνίδι που κάνουν τον Τικ και την Τέλα τόσο προσιτούς», είχε πει ο ίδιος ο Axel Scheffler σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2016 στην Κόκκινη Αλεπού.

Δεν είναι τυχαίο, ότι οι Τικ και Τέλα έχουν την δική τους ελληνική ιστοσελίδα, στην οποία οι μικροί τους φίλοι μπορούν να παίζουν, να διαβάζουν και να… μαθαίνουν τα νέα των ηρώων τους.

Για να μεταβείτε στη σελίδα κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα:

Αποτέλεσμα εικόνας για til kai tela

 

Πηγή: kokkinialepou.gr, thebookseller.com

Σχετικά με 8/θέσιο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Είμαστε το 7/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Πύργου. Ο Πύργος είναι ένα πανέμορφο χωριό που βρίσκεται στους πρόποδες των Αστερουσίων Ορέων. Βρίκσεται μόλις 25 λεπτά από το Λυβικό πέλαγος.

Η Διευθύντρια, οι Εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Σχολείου σας καλωσορίζουν στο ιστολόγιο τους, το οποίο ξεκίνησε τη σχολική χρονιά 2017-2018


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Αρθρα και χαρακτηρίσθηκε , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση