Το κοριτσάκι με τα σπίρτα και η Β τάξη…

Η γιορτή φέτος ήταν συγκλονιστική…

Όχι μόνο γιατί τα δευτεράκια μας έπαιζαν σαν επαγγελματίες ηθοποιοί…

όχι μόνο γιατί όλα τα υπόλοιπα παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα και ανυπομονούσαν για τη συνέχεια, ούτε γιατί όλοι εμείς οι μεγάλοι τα καμαρώναμε σιωπηλοί και περήφανοι.

Μα γιατί το μήνυμα που πήραμε παραμονές των Χριστουγέννων ήταν το πραγματικό .  Εκείνο που δεν τολμάμε να σκεφτούμε, γιατί δεν ξέρουμε πως να το διαχειριστούμε!

Όχι! Δεν το πιστεύω πως δεν μας νοιάζει! Απλά νομίζω πως είμαστε πολύ απασχολημένοι από τα δικά μας καθημερινά προβλήματα. Κι αυτό μας αποπροσανατολίζει, από την ουσία. Που είναι να βοηθάμε όταν και όσο μπορούμε. Να νοιαζόμαστε για τα παιδιά που δεν έχουν την πολυτέλεια να έχουν όσα τα δικά μας. Για κείνα που τους λείπει το αυτονόητο… Ακόμα και η αγάπη…

Πολλά συγχαρητήρια στην δασκάλα του τμήματος κυρία Έλενα Πρέκκα που κατάφερε με το ταμπεραμέντο της και την ευαισθησία που έχει ως άτομο να εμπνεύσει τα παιδιά και να τα κάνει να μπουν στο πετσί του ρόλου μεταδίδοντας στους θεατές απίστευτα συναισθήματα.

Συγχαρητήρια και στην θεατρολόγο μας την κυρία Δανάη Γκενέ, που βοήθησε όσο μπορούσε με βασικές πινελιές.

Τον κύριο Δημήτρη Γάτσιο για τη μουσική επιμέλεια της παράστασης.

Ευχαριστούμε και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων κυρία Μαρία Καλαθάκη που μας τίμησε με την παρουσία της.

Πολλά ευχαριστώ στον τέως Δ/ντή του Σχολείου νυν πρόεδρος της κοινότητας κύριο Αντωνάκη Αντώνη που ήταν παρόν όπως πάντα και μας δίνει πολύ χαρά!

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κύριος Γιάννης Δακανάλης αλλά και οι γονείς παρόντες όπως σε όλες μας τις γιορτές αλλά και όλες τις εκδηλώσεις που μας στηρίζουν και μας αγαπούν  χωρίς όρια !

 

Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Καλή ξεκούραση! Ο μόνος φορτιστής που πρέπει να  δουλεύει αυτές τις μέρες θα είναι εκείνος της έμπνευσης και της θετικής ενέργειας!