Ενδυμασία για την Τελετή Λήξης στις 14 Ιουνίου 2023

Αγαπητοί γονείς των μαθητών/τριών του Δημοτικού Σχολείου Πύργων καλημέρα,
την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 θα έχουμε την τελετή λήξης του σχολικού έτους 2022-2023.
Θα γίνει και επίσημη πρόσκληση.
Κατά την εκδήλωση οι μαθητές θα αναπαραστήσουν κάποιο δρώμενο στο οποίο θα χρειαστεί η ανάλογη ενδυμασία.
Το σχολείο θα τους παραχωρήσει τον μανδύα όπως θα δείτε στη φωτογραφία. Θα σας παρακαλούσα το ντύσιμο κάτω από τον μανδύα να έχει ως εξής:
Τα κορίτσια της Α΄, Β΄ και  Γ΄-Δ΄ τάξεων που είναι μπροστά στη φωτογραφία με τον βυσσινί μανδύα από κάτω θα φορούν μαύρο μπλουζάκι και μαύρο κολάν και ότι μαύρο-σκούρο παπούτσι ή πέδιλο έχετε.
Τα κορίτσια με τον άσπρο μανδύα πρέπει να φορούν άσπρο μπλουζάκι με άσπρο κολλάν και ότι άσπρο ή ανοιχτό παπούτσι ή πέδιλο ή σανδάλι, σαγιονάρα έχουν. Το ίδιο φορούν και τα κορίτσια που κρατούν δάδες.
Τα αγόρια με τον άσπρο μανδύα πρέπει να φορούν άσπρο μπλουζάκι με άσπρο ή ανοιχτόχρωμο παντελόνι και ότι άσπρο ή ανοιχτό παπούτσι έχετε.
Τα αγόρια που είναι στρατιώτες με ασπίδες από κάτω από τους καφέ και βυσσινί μανδύες θα φορούν μαύρο μπλουζάκι και σκούρο παντελόνι και ότι μαύρο-σκούρο παπούτσι έχουν.
Ο “Φίλιππος” (Παναγιώτης) που είναι βασιλιάς αν και φορά βυσσινί μανδύα μπορεί να βάλει άσπρο μπλουζάκι, ενώ ο “Παυσανίας” (Άγγελος) θα φορά γκρι μανδύα και μαύρο μπλουζάκι και σκουρόχρωμο παντελόνι.

Την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 τα παιδιά θα φέρουν στο σπίτι τους μανδύες για να τους σιδερώσετε προσεκτικά ώστε να τους φέρουν την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 και να ντυθούν εδώ στο σχολείο.
Με το τέλος της γιορτής θα τα επιστρέψουν και θα με βοηθήσετε να τα τακτοποιήσω ώστε να τα επιστρέψω με τη σειρά μου από τα σχολεία όπου τα δανείστηκα.
Για τυχόν απορίες τηλεφωνείτε στα τηλέφωνα: 6972247233, 2463400223

20230601 122428 2

με εκτίμηση
Μάγκου Νατάσα