Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών του Δημοτικού Σχολείου Πύργου Διρού,
Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2025, θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο μας οι καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Η ημέρα αυτή αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τα παιδιά να γνωρίσουν, μέσα από κατάλληλα διαμορφωμένες δραστηριότητες, τα ιστορικά γεγονότα του Νοέμβρη του 1973, να κατανοήσουν το νόημα της δημοκρατίας και της ελευθερίας και να συνδεθούν με τις αξίες που διαχρονικά υπηρετεί η ελληνική εκπαίδευση.
Οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο μεταξύ 08:00 και 08:15, ενώ η αποχώρηση θα γίνει στις 09:40, αμέσως μετά το πέρας των σχολικών εκδηλώσεων. Η μεταφορά των παιδιών με ταξί ή λεωφορείο θα πραγματοποιηθεί κανονικά, όπως ισχύει σε κάθε σχολική ημέρα. Παρακαλούμε να σημειωθεί ότι το Ολοήμερο Τμήμα δεν θα λειτουργήσει τη συγκεκριμένη ημέρα.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία σας και τη διαρκή υποστήριξή σας στο έργο του σχολείου. Ευχόμαστε η ημέρα αυτή να αποτελέσει ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα στη μύηση των παιδιών στις αξίες της δημοκρατίας, του σεβασμού και της ενεργούς συμμετοχής.
