4οι Μαθητικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Π.Ε.

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε η προκριματική φάση των 4ων Μαθητικών Αγώνων Ρητορικής Τέχνης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Πελοποννήσου 2024 στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης.

Υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή αυτών ήταν ο κ. Αντώνιος Κοκκονός (https://kokkonos.online/)  και ο κ. Ιωάννης Γιαννικόπουλος, Σύμβουλοι Εκπαίδευσης Δασκάλων Λακωνίας.

Οι αγώνες είχαν μεγάλη επιτυχία και συμμετείχαν 197 μαθητές και μαθήτριες από τα Δημοτικά Σχολεία της Λακωνίας. Από το σχολείο μας συμμετείχαν οι μαθητές της Ε΄ τάξης Κολοκούρης Νικόλαος και Τσαγκράκος Γεώργιος. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά ιδιαίτερα στους μαθητές μας και στην δασκάλα τους κα. Γκότση Ηρώ!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες, τους μαθητές και τις μαθήτριες που προκρίθηκαν και την επόμενη φάση του διαγωνισμού μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του Συμβούλου μας Αντώνιου Κοκκονού (https://kokkonos.online/index.php/4oi-mathitikoi-agones-ritorikis-technis-protovathmias-ekpaidefsis/)  ή την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας (https://dipe.lak.sch.gr/?p=2591).

Ρητορικοί αγώνες
Πηγή: Ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας