ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Το Δημοτικό Σχολείο Πτελεού συμμετείχε με μεγάλη χαρά στο διαγωνισμό κατασκευών με πρώτο υλικό παλαιά τεύχη εφημερίδας, που διοργάνωσε η τοπική εφημερίδα μας, “Ο Λαός του Αλμυρού”.

Οι μαθητές του σχολείου μας προμηθεύτηκαν παλαιά τεύχη της τοπικής μας εφημερίδας και εργάστηκαν με κέφι και δημιουργικότητα, ενώ παράλληλα έμαθαν για τη διαχείριση ανακυκλώσιμων υλικών! Δείτε παρακάτω τις κατασκευές τους!

Με οδηγό τη δημιουργική τους φαντασία, ανέλαβαν πρωτοβουλίες ως προς την υλοποίηση των έργων τους. Μέσα από μία διασκεδαστική και εκπαιδευτική διαδικασία, οι μαθητές κατασκεύασαν χαρταετό, καπέλα, αερόστατο, κορνίζα, ρολόγια, δίσκο με ανθοδοχεία, κάδρο με λουλούδια, χελώνα, κουμπαρά και ένα ακόμη έργο που το ονόμασαν «θάλασσα με βάρκες», και παρουσίασαν μέσα από τα έργα τους εναλλακτικές προτάσεις για τη διαχείριση ανακυκλώσιμων υλικών.

Με τη λήξη του διαγωνισμού και την ανάδειξη των νικητών, θα θέλαμε, εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου μας, να συγχαρούμε τους συμμετέχοντες για τη συνολική προσπάθεια. Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστώ αξίζουν και στην τοπική μας εφημερίδα για τη διοργάνωση, τη στήριξη και την υπέροχη προσφορά βιβλίων για τη δανειστική βιβλιοθήκη των συμμετοχών που δεν προκρίθηκαν, μεταξύ των οποίων και η δική μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *