Δευτέρα 1 Ιουνίου. Το Σχολείο ανοίγει πάλι.

Το Δημοτικά Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Προαστίου, θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα 1η Ιουνίου. Τα μαθήματα θα παραταθούν έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου (αντί για τη 15η Ιουνίου).

Τα τμήματα σχολείων και νηπιαγωγείων θα λειτουργούν με έως 15 μαθητές τη φορά και με 1.5 μέτρο απόσταση στα θρανία, τα οποία θα έχουν τον ίδιο προσανατολισμό.

Στις αίθουσες θα υπάρχουν αντισηπτικά, προβλέπεται καθαρισμός δύο φορές την ημέρα, και κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου και μετά το πέρας αυτού.

Προβλέπονται διαλείμματα σε διαφορετικούς χώρους για τη μείωση του συγχρωτισμού, και προβλέπεται απαγόρευση λειτουργίας των κυλικείων. Γι αυτό φροντίστε τα παιδιά σας να έχουν στην τσάντα τους νερό και το φαγητό που θα χρειαστούν. Επίσης ένα ατομικό αντισηπτικό και χαρτομάντηλα.

Προβλέπεται φυσικός αερισμός των αιθουσών, η χρήση της μάσκας είναι προαιρετική για εκπαιδευτικούς και μαθητές (και στο σχολείο και στα σχολικά λεωφορεία) και τα ολοήμερα τμήματα δεν θα λειτουργήσουν. Οι μαθητές θα έρχονται μετά τις 08.00 στο Δημοτικό και μετά τις 08.15 στο Νηπιαγωγείο. Θα φεύγουν 13.00 τα νήπια και 13.15 τα παιδιά του Δημοτικού.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ.