ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και για δύο εβδομάδες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των δημοτικών σχολείων όλης της χώρας.

H  εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα δημοτικά σχολεία θα λειτουργήσει  με δύο τρόπους: Με την εκπαιδευτική τηλεόραση και τη σύγχρονη τηλεκπαίδευση.

Εκπαιδευτική τηλεόραση: Από τη Δευτέρα 16/11/2020 το πρωί στις 9 π.μ. -πρώτη ημέρα εφαρμογής των μέτρων- θα αρχίσουν να προβάλλονται από την ΕΡΤ2 τηλεοπτικά μαθήματα για μαθητές δημοτικού.

Σύγχρονη τηλεκπαίδευση: Από τη Δευτέρα 16/11/2020, θα καταρτιστεί από την προϊσταμένη και τους εκπαιδευτικούς το πρόγραμμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης. Η τηλεκπαίδευση θα ξεκινήσει την Τετάρτη, μετά τη σχολική αργία της 17ης Νοεμβρίου. Θα είναι υποχρεωτική, η κάθε διδακτική ώρα θα έχει διάρκεια 30’ και θα πραγματοποιείται από τις 2:10 μμ έως τις 5:20 μμ για τα δημοτικά.

-Σύνδεσμοι για τις εικονικές τάξεις: Οι σύνδεσμοι των εικονικών τάξεων (Webex) των εκπαιδευτικών με τους οποίους θα συνδέονται οι μαθητές στα μαθήματα θα αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) του Πανελλήνιου Σχολικού δικτύου.

Παρακάτω παραθέτουμε το νέο πρόγραμμα.

https://blogs.sch.gr/dimpiliou/files/2020/11/ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ-ΩΡΟΛΟΓΙΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-Α΄.docx

https://blogs.sch.gr/dimpiliou/files/2020/11/ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ-ΩΡΟΛΟΓΙΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-2.docx