Εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας στο σχολείο μας!!!

Σήμερα, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, έγινε στο σχολείο μας η τελετή κοπής της βασιλόπιτας με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που ορίζουν τα πρωτόκολλα.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Πλάτων. Με την παρουσία τους, επίσης, μας τίμησαν ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Φροσίνης, ο αντιπρόεδρος του ΠΥΣΠΕ κ. Ζαφειρίου, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Μπουντουράκης, αντιπρόσωποι του Δ.Σ Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου και ο αρχιμανδρίτης της ενορίας μας π. Παντελεήμων.

Ο Σεβασμιότατος αφού ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς θυμήθηκε τα μαθητικά του χρόνια, ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά, καθώς και καλή φώτιση σε εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες. Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Χατζίκος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και για τη στήριξή τους στο έργο και τις δράσεις του σχολείου.

Οι μαθητές και μαθήτριες έψαλαν σε όλους τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και ευχαρίστησαν τον Σεβασμιότατο για τα δώρα του.

Οι βασιλόπιτες και το δώρο που συνόδευε το φλουρί κάθε τάξης ήταν προσφορά των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου.

image01

image02

image03

image04

image05