Ανακοίνωση λειτουργίας σχολείου, λόγω τοπικής γιορτής και εθνικής επετείου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Εν όψει της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου και τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του covid-19, λαμβάνοντας υπόψη τις υπ’ αρ. 74901/13-10-2021 και 74928/13-10-2021 εγκυκλίους του ΥΠ.ΕΣ., σας ενημερώνουμε για τα εξής:
• Τρίτη, 26/10/2021: Τοπική αργία
Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω της τοπικής αργίας.
• Τετάρτη, 27/10/2021: Σχολική γιορτή
Η γιορτή θα γίνει στον χώρο του Σχολείου και θα διαρκέσει από τις 8.45 π.μ. έως τις 10.00 π.μ. Οι μαθητές θα έρθουν στο Σχολείο στις 8.30 π.μ. και θα σχολάσουν στις 10.00 π.μ.
Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.
• Πέμπτη, 28/10/2021: Εθνική επέτειος
Τα παιδιά θα έρθουν στο σχολείο στις 9.15 π.μ., φορώντας τα ρούχα της παρέλασης (λευκή μπλούζα, μπλε παντελόνι/φούστα, λευκά γάντια για τα παιδιά της σημαίας και τους διμοιρίτες). Θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της εκκλησίας και τη Δοξολογία στο Ηρώο (9.45 π.μ.). Στη συνέχεια θα γίνει η παρέλαση (10.00 π.μ.) στον καθιερωμένο χώρο και μετά τη λήξη της παρέλασης τα παιδιά θα σχολάσουν.
Αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρηθούν στις παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και σε εξωτερικούς χώρους, όπου υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός. Επομένως, την ώρα της παρέλασης, η χρήση μάσκας δεν θα είναι υποχρεωτική για τους παρελαύνοντες, αφού θα είναι στοιχισμένοι, ωστόσο, όσοι παρελάσουν θα πρέπει πριν και μετά την παρέλαση- εφόσον είναι συνωστισμένοι και όχι σε στοίχιση -να φορούν τις μάσκες τους.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας. 
Με εκτίμηση
Ο Σύλλογος Διδασκόντων
Να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη τα παιδιά πρέπει να φέρουν το αποτέλεσμα του self-test για να παρακολουθήσουν τη γιορτή.
Σας παρακαλούμε πολύ να μην το αμελείτε, δεν μπορούμε να δεχτούμε μαθητές στον χώρο του σχολείου χωρίς self-test.

Αφήστε μια απάντηση