Λειτουργία Σχολείου  λόγω Covid 19

0

Συγγραφέας: Παπαναγνώστου Ελένη | Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | , στις 01-06-2020

Αγαπητοί γονείς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν στον νέο τρόπο λειτουργίας του σχολείου μας  από Δευτέρα  1 Ιουνίου 2020 έως και τη λήξη,  26 Ιουνίου.

Όπως ήδη γνωρίζετε δε θα λειτουργεί το ολοήμερο άρα ούτε και η πρωινή ζώνη προσέλευσης των μαθητών. Οι μαθητές το πρωί θα προσέρχονται στο σχολείο από τις 8 έως και τις 8.15 (η πόρτα θα ανοίγει αυστηρά στις 8:00), θα κατευθύνονται κατευθείαν στην τάξη τους όπου θα βρίσκεται ο/η κάθε εκπαιδευτικός.

Παρακαλούμε φροντίστε σε κάθε τσάντα να υπάρχει κολατσιό και νερό επαρκές για το παιδί σας καθώς το κυλικείο δε θα λειτουργεί. Επίσης στα διαλείμματα δε θα υπάρχει ελεύθερη μετακίνηση των παιδιών στο προαύλιο, άρα δε θα είναι δυνατή η παροχή φαγητού από τα κάγκελα. Φροντίστε να έχουν μαζί τους και καπέλο.

Ακόμη, στην τάξη δεν επιτρέπεται ο δανεισμός μολυβιών, γόμας κ.τ.λ. από τον έναν μαθητή στον άλλον, ούτε κι από τον εκπαιδευτικό προς τους μαθητές, οπότε φροντίστε να έχουν τα παιδιά σας την απαραίτητη γραφική ύλη. Παρακαλούμε να υπάρχουν χαρτομάντιλα και αντισηπτικό στις τσάντες.

Ως προς τη σίτιση των μαθητών/τριών, σας ενημερώνουμε ότι θα συνεχιστεί κανονικά, άρα πρέπει οπωσδήποτε να μεριμνήσετε για την ύπαρξη σακούλας για τη μεταφορά του φαγητού.

Ως προς την αποχώρηση σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές/τριες της Α’ τάξης (Α1 & Α2) θα αποχωρούν στις 13:05, η Β τάξη στις 13:10 και οι υπόλοιπες τάξεις στις 13:15. Για αποφυγή συνωστισμού παρακαλούμε να είστε συνεπείς στις ώρες προσέλευσης σας και αποχώρησης.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση