Μια “γλυκιά” επίσκεψη!

0

Συγγραφέας: ΔΕΡΕΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ | Κατηγορία ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ | , στις 15-03-2019

Η Τετάρτη 6 Μαρτίου ήταν μια “γλυκιά” μέρα για τα παιδιά της Γ΄και Δ΄ τάξης του σχολείου μας,καθώς επισκέφθηκαν το εργοστάσιο παραγωγής μπισκότων “ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ” .

“Με το που φτάσαμε μας υποδέχτηκε ο διευθυντής του εργοστασίου , ο οποίος μας πληροφόρησε για την ιστορία της οικογένειας Παπαδοπούλου στον χώρο παραγωγής μπισκότων και μας ανέφερε τα προϊόντα που παράγονται στα εργοστάσιά της. Στη συνέχεια ευγενικά μας ζήτησε να φορέσουμε ρόμπες και σκούφους, να πλύνουμε καλά τα χέρια μας για να μπούμε στον χώρο παραγωγής .

Τι έκπληξη μας περίμενε εκεί! Ένας χώρος που μοσχοβολούσε μπισκότο και σοκολάτα! Και τα μπισκότα….πολλά, πάρα πολλά ,περνούσαν από μπροστά μας.Ο κ. Γιώργος και η κ. Ειρήνη ,που μας ξεναγούσαν ,σε κάθε ευκαιρία μας έδιναν πρόθυμα να τα δοκιμάσουμε. Ζεστά, τραγανά,πεντανόστιμα με σοκολάτα ή φράουλα μας ξετρέλαναν και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να τρώμε!

Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε  μια παρουσίαση για τα είδη των μπισκότων και τη διατροφική τους αξία.Τέλος παίξαμε κι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι γνώσεων και λίγο πριν φύγουμε πήραμε και το δωράκι μας! Μια σακούλα γεμάτη λιχουδιές!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση