ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αρχική / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ / ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου η  Α΄και Β΄ επισκέφτηκαν το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης έναν πολυχώρο που προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον και τα κίνητρα στα παιδιά  να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά  μουσειακά προγράμματα και δημιουργικά εργαστήρια.

Το πρόγραμμα που ακολουθήσαμε ήταν το »Παίζοντας με ξεχασμένα τσίγκινα παιχνίδια». Τσίγκινα ζωάκια, κούκλες και στρατιωτάκια αλλά και μαγικά κουκλόσπιτα και ένας πίνακας ζωγραφικής του Πήτερ Μπρέγκελ που απεικονίζει ατομικά και ομαδικά παιχνίδια, έγιναν  αφορμή για να ανακαλύψουμε τα μυστικά των παλιών παιχνιδιών.

Τα παιδιά διασκέδασαν, έμαθαν και δημιούργησαν!!!!!!!

IMG_20120129_181407IMG_20120129_185614

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Μια σκέψη στο “ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  1. Φαίνεται πολύ όμορφο το περιβάλλον στο Παιδικό Μουσείο! Θέλουμε να μοιραστείτε μαζί μας τα μυστικά των παλιών παιχνιδιών που ανακαλύψατε!

Αφήστε μια απάντηση