ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΛΛΑΣ

Το σχολείο μας στο Διαδίκτυο

Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ  

Δεκ 202221

Χθες 20 Δεκεμβρίου 2022, οι μαθητές της Γ’ και Δ’ Τάξης με την συνοδεία εκπαιδευτικών εκπροσώπησαν το Δημοτικό Σχολείο Πέλλας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, ώστε να προσφέρουν τα τρόφιμα που συλλέχτηκαν  από όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ( των Νηπιαγωγείων και Δημοτικού Σχολείου Πέλλας) για το Γεύμα Αγάπης.

Επίσης δόθηκαν στην ενορία τα έσοδα που συλλέχθηκαν από το χριστουγεννιάτικο bazaar του σχολείου, το οποίο είχε στηθεί μέρες πριν με χριστουγεννιάτικες κατασκευές μαθητών και εκπαιδευτικών.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού και συνομίλησαν με τον πατέρα Ιωάννη, την πρεσβυτέρα και τις εθελόντριες του Γεύματος Αγάπης. Είδαν τους χώρους που μαγειρεύονται τα γεύματα, τις αίθουσες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και τον χώρο του ραδιοφωνικού διαδικτυακού σταθμού: “Εκ Βαθέων”. Στην συνέχεια έψαλαν τα κάλαντα και έδωσαν ευχές, ενώ η διευθύντρια του σχολείου κα. Αναστασία Χανού μίλησε για τις δράσεις του σχολείου μας.

Τέλος, οι μαθητές πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές στην “Παραμυθούπολη” και παρακολούθησαν ένα διαδραστικό παραμύθι στο που είχε διοργανωθεί από το ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π του Δήμου Πέλλας.

Μέσα από την εθελοντική δράση μας νιώσαμε ψυχική  ευφορία  και πως αυτό που τελικά μας ανήκει είναι αυτό που μοιραζόμαστε και χαρίζουμε !

Ευφρόσυνα Χριστούγεννα σε όλους!

 

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ      

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ
Ό,τι είναι ο ήλιος για τα λουλούδια είναι τα χαμόγελα για τον άνθρωπο.

Ιστορικό

Δεκέμβριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων