ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΛΛΑΣ

Το σχολείο μας στο Διαδίκτυο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

Νοέ 202228

Δημοτικό  Σχολείο Πέλλας                                                                              Πέλλα      28-11-2022

ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

 

Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες,

Στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης «Υποστήριξη σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς για το διδακτικό έτος 2022-2023», σας ενημερώνουμε ότι τοποθετήθηκε στο σχολείο μας κοινωνική λειτουργός. Η κ.   Παντσή Παναγιώτα θα εργάζεται στο σχολείο μας κάθε Δευτέρα.

Στόχος της επικείμενης δράσης είναι η παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ενημέρωσης και συμβουλευτικής καθοδήγησης για την ενδυνάμωση της σχολικής κοινότητας στην αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας που έχει προκύψει από την έλευση του ιού Covid-19.

Βασικός άξονας του παρόντος προγράμματος είναι η ψυχοκοινωνική υποστήριξη των παιδιών εντός της σχολικής κοινότητας. Παράλληλα, στις αρμοδιότητες της κοινωνικής λειτουργού είναι η αρμονική συνεργασία με το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας και τις οικογένειες για την καλύτερη και αποδοτικότερη υποστήριξη των παιδιών.

Αν κάποιος γονέας/κηδεμόνας επιθυμεί υποστηρικτική δράση για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί τα παιδιά σας και κατ’ επέκταση εσάς ή μια πρώτη γνωριμία με τις διαθέσιμες υπηρεσίες ή ακόμα και επίλυση οποιασδήποτε απορίας σχετικά με το ρόλο του κοινωνικού λειτουργού μπορεί να κάνει μια αρχική επικοινωνία στέλνοντας στο e-mail της κ. Π. Παντσή    pantsipanagiota@gmail.com  ή  καλώντας στο τηλέφωνο του σχολείου κάθε Δευτέρα  (2382031388).

 

 

 

Η Κοινωνική Λειτουργός                                               Η Διευθύντρια του Σχολείου

Παντσή Παναγιώτα                                                         Χανού Αναστασία

από κάτω από: Ενημέρωση Δ/νσης| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ
Ό,τι είναι ο ήλιος για τα λουλούδια είναι τα χαμόγελα για τον άνθρωπο.

Αρχείο

Νοέμβριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ   Δεκ »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων