ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ –ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ – 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ  ΠΕΛΛΑΣ                                                       Δευτέρα 21   Μαρτίου 2022

      ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   ΓΙΑ  ΤΟΝ   ΕΟΡΤΑΣΜΟ   ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ –ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ   

                                          25Η   ΜΑΡΤΙΟΥ  2022

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες , σας ενημερώνουμε  πως οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο  της  Επανάστασης του 1821 και τον  Ευαγγελισμό  της Θεοτόκου , προγραμματίζονται ως εξής  :

  1. Την Πέμπτη 24 Μαρτίου  2022,  διπλή  γιορτή,  για την επέτειο από τα 201 χρόνια από    την επανάσταση  του 1821 και τον Ευαγγελισμό  της Θεοτόκου  , που θα  πραγματοποιηθεί , λόγω των μέτρων προστασίας,   στον εξωτερικό χώρο του σχολείου με συμμετοχή όλων των τάξεων και χωρίς την παρουσία των γονέων.

Όλοι  οι μαθητές του σχολείου  μας , θα προσέλθουν στο  σχολείο    στις  8.30 π. μ. και θα αποχωρήσουν μετά το πέρας της γιορτής  στις   10.00 π. μ.

Το Ολοήμερο τμήμα δε θα λειτουργήσει .

2.Την   Παρασκευή   25 Μαρτίου 2022,ανήμερα της επετείου  και της  εορτής του Ευαγγελισμού  , θα προσέλθουν στην εκκλησία  του χωριού μας,    στις 9.30 π .μ. ,  οι μαθητές της  Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης  για εκκλησιασμό ,δοξολογία και κατάθεση  στεφάνου στο ηρώο του χωριού.

Οι υπόλοιποι μαθητές θα βρίσκονται  11.00 π. μ. -11.15π.μ. μπροστά στο Δημαρχείο  .

Η  παρέλαση  θα ξεκινήσει στις 11.30 π. μ. με κατεύθυνση προς  το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου .

Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ομοιομορφία της  στολής παρέλασης των μαθητών .             (άσπρο πουκάμισο ,μπλε παντελόνι  για  αγόρια  και μπλε  φούστα για κορίτσια , μπλούζα γαλάζια της παρέλασης , μαύρα ή σκούρα μονόχρωμα παπούτσια  και άσπρο  χοντρό καλσόν για τα κορίτσια )

Η  διευθύντρια  και  οι  εκπαιδευτικοί του Δ.Σ.  Πέλλας

euaggelismosdiplheorth