ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΛΛΑΣ

Το σχολείο μας στο Διαδίκτυο

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ιαν 20219

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες ,

Καλή χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους μας !

Μετά από δύο μήνες  αναστολής  λειτουργίας των  σχολείων   και  επίπονης  τηλεκπαίδευσης , επανερχόμεθα  και πάλι   κανονικά  στο φυσικό μας  χώρο , την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 στις 8.15 π. μ . με την  δια ζώσης διδακτική διαδικασία με μάσκες ,αποστάσεις ,αντισηπτικά , καθαριότητα και αερισμό.

Σας ευχαριστούμε  από καρδιάς  για το αλληλέγγυο και συνεργατικό πνεύμα  που δείξατε  κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης .Με τη δική σας  υπεύθυνη στάση  , μπορούμε να την κρίνουμε ως επιτυχή τόσο  σε επίπεδο συμμετοχής  όσο και σε επίπεδο μάθησης .

Θα θέλαμε και πάλι  τη βοήθειά σας και τη συνεργασία σας  και στο εγχείρημα της ασφαλούς επαναλειτουργίας του σχολείου .Ας  θυμηθούμε πως ο  λόγος για τον οποίο τα σχολεία είχαν κλείσει  ήταν το πρόβλημα  του συγχρωστισμού  των γονέων εκτός σχολείου  για την αποφυγή  της διασποράς  του covid19.

Περάσαμε το δεύτερο  υψηλό κύμα πανδημίας  και γίναμε όλοι σοφότεροι και πιο προσεκτικοί .Τα χιλιάδες  κρούσματα και τα εκατοντάδες  θύματα,καθημερινά ,του φονικού ιού ,μας  έχουν διδάξει πως αυτό που πρέπει να προτάξουμε όλοι μας ,είναι η προστασία της δημόσιας υγείας. Ο σεβασμός  στον εαυτό μας αλλά και  η κοινωνική μας  ευθύνη   είναι ο δείκτης του πολιτισμού  που έχουμε και καλούμαστε να διδάξουμε και στα παιδιά μας .

Για να είμαστε όλοι ασφαλείς (εκπαιδευτικοί , μαθητές  ,γονείς ) πρέπει  να  τηρήσουμε  αυστηρά  τα μέτρα προστασίας που έχουμε μάθει ως τώρα  και να προσθέσουμε και νέα, που θα διασφαλίσουν  τη συνέχιση της λειτουργίας του σχολείου ,που τόσο όλοι θέλουμε .Ας κάνουμε άμυνα  για  να  αποφύγουμε την υψηλή  διασπορά   στο τρίτο  αναμενόμενο και  απειλητικό  κύμα πανδημίας . Ας είμαστε εμείς που θα κρατήσουμε τα σχολεία ανοιχτά και τα παιδιά μας χαρούμενα στον φυσικό τους  χώρο, το σχολείο .

Για να εξασφαλιστούν  , τα παραπάνω , καλούμαστε όλοι  να τηρήσουμε  αυστηρά τα  παρακάτω :

  1. Σταδιακή προσέλευση μόνο των μαθητών κανονικά από την κεντρική πόρτα του σχολείου που θα τα παραλαμβάνουν οι εφημερεύοντες δάσκαλοι από τις 50 π.μ. ως 8.15 π.μ. ( η πόρτα  θα κλειδώνει μετά το χτύπημα του κουδουνιού )
  2. Σταδιακή αποχώρηση ως εξής :

από την κεντρική  έξοδο

Α΄ τάξη-  13.05 μ.μ.

Β΄ τάξη –  13.10 μ.μ.

Ε΄και  ΣΤ΄τάξη -13.15 μ.μ.

από την  κάτω έξοδο των αυτοκινήτων :

Γ΄ και  Δ΄τάξη -13.10 μ.μ.

Παρακαλούμε :

– Οι γονείς  να μην  πλησιάζουν το πεζοδρόμιο του σχολείου για κανένα λόγο και  να αποφεύγουν το συγχρωτισμό κρατώντας αποστάσεις και φορώντας μάσκες .

-Οι μαθητές  να  προσέρχονται  και να  αποχωρούν με τις  οδηγίες  της σχολικού τροχονόμου ,  που  θα τους περνάει απέναντι και θα  τους παραδίδει με ασφάλεια στους συνοδούς γονείς . 

Με την ευχή να σταθούμε δυνατοί και να αποτελέσουμε ΜΑΖΙ τη λύση και σε αυτήν την πρόκληση .

Η  Διευθύντρια                                     Οι εκπαιδευτικοί

Αναστασία  Χανού

από κάτω από: Ενημέρωση Δ/νσης| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ
Ό,τι είναι ο ήλιος για τα λουλούδια είναι τα χαμόγελα για τον άνθρωπο.

Ιστορικό

Ιανουάριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων