ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΛΛΑΣ

Το σχολείο μας στο Διαδίκτυο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.ΠΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Μαρ 20184

Θέμα :  Ευχαριστήρια και Συγχαρητήρια  Επιστολή του Δ.Σ Πέλλας

Θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε  από καρδιάς  την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών , όλοι εκπαιδευτικοί και μαθητές  του Δημοτικού  Σχολείου  Πέλλας , για την άμεση ανταπόκρισή της ,  στο αίτημά μας   για μια ολοκληρωμένη ενημέρωση  μαθητών και  εκπαιδευτικών στα θέματα   που αφορούν  την αντιμετώπιση αστικών και  δασικών πυρκαγιών ,την  πυροπροστασία και  την πυρόσβεση.

Επίσης να  συγχαρούμε  για  την εξαιρετική συνεργασία  τους, τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας σας , κ. Θεοδόσιο Παυλίδη  και κ. Αχιλλέα  Κουσίδη ,που εντυπωσίασαν μαθητές  και  εκπαιδευτικούς,  με  την  αμεσότητα τους και την  άρτια παιδαγωγική  κατάρτισή τους.

Τέτοιου τύπου κοινωνικές υπηρεσίες  από το Σώμα σας,  δημιουργούν  αισθήματα ασφάλειας και σεβασμού και διαμορφώνουν τους μαθητές μας σε μελλοντικούς ενημερωμένους πολίτες .

Θα θέλαμε ,σε  δεύτερο χρόνο,  να μας δοθεί  και η δυνατότητα  να  γνωρίσουμε από κοντά την Υπηρεσία σας  , τον εξοπλισμό σας και τα  πυροσβεστικά οχήματα  .

 

Με  τιμή και  σεβασμό στο τόσο σημαντικό έργο σας .

 

Η Διευθύντρια του Σχολείου

 

Αναστασία Χανού

από κάτω από: Δραστηριότητες, Ενημέρωση Δ/νσης| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.ΠΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ
Ό,τι είναι ο ήλιος για τα λουλούδια είναι τα χαμόγελα για τον άνθρωπο.

Ιστορικό

Μάρτιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων