ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΛΛΑΣ

Το σχολείο μας στο Διαδίκτυο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Νοέ 201729

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ

                                                                      Πέλλα, 28 Νοεμβρίου 2017     

Αγαπητοί γονείς,

Μετά από αίτημα πολλών γονέων, αλλά κυρίως την επιθυμία των μαθητών μας της ΣΤ΄ τάξης,  για πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής -επίσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων αλλά και σε σπουδαίους ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας, πρέπει να διευκρινιστούν τα εξής:

1.Η εκπαιδευτική επίσκεψη  είναι προαιρετική και εντάσσεται στα πλαίσια των επισκέψεων σχολείων του Υ.Π.Ε.Θ σε συνεργασία  με τη Βουλή των Ελλήνων και μπορεί να πραγματοποιηθεί  τον Απρίλιο ή το Μάιο του  2018 (μετά τις διακοπές του Πάσχα).

2.Για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή απαιτείται η συμμετοχή των 1/2 των μαθητών της ΣΤ΄τάξης. Δηλαδή  τουλάχιστον οι  15 μαθητές από τους 29 που φοιτούν στο σχολείο μας.

3.Κάθε μαθητής πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από έναν συνοδό –γονέα τουλάχιστον. Μπορούν να συμμετέχουν και περισσότεροι ,εφόσον περισσέψουν θέσεις.

4.Η επίσκεψη θα είναι τριήμερη (δύο διανυκτερεύσεις) σε ξενοδοχείο και  η μετάβαση γίνεται  με λεωφορείο .Συμπεριλαμβάνεται ένα Σαββατοκύριακο μαζί με την Παρασκευή ή τη Δευτέρα.

5.Το ραντεβού μας με τη Βουλή καθορίζει την ακριβή ημερομηνία της εκδρομής και αυτό θα οριστεί 10-12 Ιανουαρίου 2018 ,όταν ανοίγει το σύστημα  της Βουλής για να υποβάλλουμε το αίτημά μας.

  1. Η τιμή της συμμετοχής-εισιτηρίου (μετακίνηση, διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο τριών αστέρων ,πρωινό) προϋπολογίζεται περίπου στα 120 ευρώ ανά άτομο ,ανάλογα με το σύνολο των συμμετοχών και το χρόνο πραγματοποίησης της εκδρομής .Τα χρήματα θα δοθούν σε δόσεις (100 ευρώ Ιανουάριο + 50 ευρώ Φεβρουάριο +50 ευρώ Μάρτιο + υπόλοιπα τον Απρίλιο)

Ως εκ τούτου, προκειμένου να προβούμε στις παραπάνω  ενέργειες  εγκαίρως, θα πρέπει να δηλώσετε μέσα σε μία εβδομάδα ,μέχρι την ΤΡΙΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2017 για τη συμμετοχή σας.

Αν  επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η εκδρομή συμπληρώστε:

Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας ΣΤ΄τάξης:……………………………………………………………….

Ονοματεπώνυμο γονέα-συνοδού:…………………………………………………………………………….

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΟΝΕΑ –ΣΥΝΟΔΟΥ

……………………………………………..                                               Με τιμή

Η  διευθύντρια  του Σχολείου

Αναστασία Χανού

από κάτω από: Ενημέρωση Δ/νσης| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ
Ό,τι είναι ο ήλιος για τα λουλούδια είναι τα χαμόγελα για τον άνθρωπο.

Ιστορικό

Νοέμβριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων