Εορτασμός της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο σχολείο μας -Παρέλαση

 

Αγαπητοί γονείς, 

σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο λήψης μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ο φετινός εορτασμός του Σχολείου μας, μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 και ώρες 08:15-09:30, θα πραγματοποιηθεί γιορτή ξεχωριστά σε κάθε τμήμα, μόνο για τους μαθητές και χωρίς την παρουσία γονέων. Την ημέρα αυτή δεν θα γίνουν μαθήματα και όλοι/ες οι μαθητές/τριες μετά τη λήξη της γιορτής τους στην τάξη, στις 09:30, θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους.

Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών/τριών από το σχολείο.

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός (Δοξολογία, κατάθεση στεφάνου) μόνο της σημαίας του Σχολείου (σημαιοφόρος, παραστάτες).

Οι υπόλοιποι μαθητές θα παρευρίσκονται με τους γονείς τους στο χώρο σύνταξης των τμημάτων παρέλασης (Κεντρικός δρόμος κάτω από το ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ περίπου στις10:30 π.μ.) από όπου θα ξεκινήσει η παρέλαση, εφ’ όσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Οι μαθητές θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα.

 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου