Αγαπητοί γονείς,
σας υπενθυμίζουμε ότι για τους/τις μαθητές/τριες προβλέπεται υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος(self-test) που θα διενεργείται δύο (2) φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα και οι μαθητές/τριες θα εισέρχονται σε αυτήν μόνο με την επίδειξη της βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος.
Συνεπώς, το πρώτο self-test της εβδομάδας πρέπει να πραγματοποιείται Δευτέρα ή Τρίτη πρωί πριν από την προσέλευση στο σχολείο και το δεύτερο Πέμπτη ή Παρασκευή πρωί, πριν από την προσέλευση στο σχολείο.
Στο Σχολείο οι μαθητές θα προσκομίζουν το έντυπο με το αρνητικό αποτέλεσμα κάθε Τρίτη και Παρασκευή γράφοντας την ημερομηνία διενέργειας του self-test και με την υπογραφή του γονέα.
Από την υποχρέωση διενέργειας και επίδειξης self-test απαλλάσσονται όσοι/ες μαθητές/τριες έχουν πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου, το οποίο θα πρέπει να προσκομίσουν στο σχολείο.
Από τη Διεύθυνση του σχολείου