Συμμετοχή και βράβευση στην εκδήλωση: “Χορός και Εκπαίδευση”

Την Παρασκευή, 24/5/2024, οι μαθητές/τριες του σχολείου μας σε συνεργασία με τους/τις συμμαθητές/τριές τους από το 8/θέσιο Πειραματικό Δημοτικό συμμετείχαν στην εκδήλωση “Χορός και Εκπαίδευση”, η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 60 ετών από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών. Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης τα παιδιά, έλαβαν μία ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για την επιτυχή και εντυπωσιακή συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες του σχολείου για την φαντασμαγορική και συγκινητική εμφάνισή τους! Ακόμη, οφείλουμε θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στη μουσικό του σχολείου μας, κα Μητρογιάννη Ευαγγελία, για την επιμέλεια της συμμετοχής του σχολείου μας, αλλά και στις εκπαιδευτικούς και στους γονείς οι οποίοι προσέφεραν πολύτιμη βοήθεια στην προετοιμασία των παιδιών.

 

Θερμά συγχαρητήρια για την υπέροχη πραγματικά βραδιά!

 

συνεδριακό 1 συνεδριακό 2 συνεδριακό 3ΒΡΑΒΕΙΟ

Αποτελέσματα κλήρωσης για εισαγωγή στην Α΄ τάξη

Ακολούθως, παρατίθεται ο πίνακας με τα αποτελέσματα της κλήρωσης για εισαγωγή στην Α΄ τάξη δημοτικού το σχολικό έτος 2024 – 2025.

 



Λήψη αρχείου

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

Ακολούθως, παρατίθεται ο τελικός πίνακας των υποψήφιων μαθητών/τριών για συμμετοχή στην κλήρωση για εισαγωγή στην Α΄  τάξη του 2/θέσιου Πειραματικού Δημοτικού Πανεπιστημίου Πατρών, το σχολικό έτος 2024 – 2025.

 

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2024-2025