ΙΔΡΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

Το σχολείο μας, στα πλαίσια της Σχολικής Δραστηριότητας Αγωγής Υγείας που πραγματοποίησε κατά το σχ. έτος 2012-13, με υπεύθυνο τον εκπ/κό Φυσικής Αγωγής κ. Μπαλάσκα Χρήστο, προχώρησε στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος με την επωνυμία «Τράπεζα Αίματος Μπαλάσκας Στυλιανός», στη μνήμη του μαθητή Μπαλάσκα Στυλιανού που έχασε τη μάχη για τη ζωή από σοβαρή ασθένεια.

Σκοπός της τράπεζας αυτής πέρα από την ευαισθητοποίηση μαθητών και ενηλίκων για την σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας, είναι και η συγκέντρωση και διάθεση αίματος σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες όλης της χώρας. Για τον λόγο αυτόν έγινε ενημέρωση όλων των σχολείων της χώρας και ελπίζουμε στην ανταπόκριση όλων για την ενίσχυσή της. Όποιος λοιπόν εθελοντής αιμοδότης θέλει να προσφέρει αίμα, μπορεί να το καταθέσει στην επωνυμία αυτή που βρίσκεται στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Η διάθεση θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον εκάστοτε διευθυντή του σχολείου.

  Προσδοκία μας είναι η τράπεζα αυτή να διατηρηθεί και να ενισχυθεί προσφέροντας ανακούφιση και κυρίως ζωή στους μικρούς  συνανθρώπους μας.   Καλή ευόδωση λοιπόν!

τράπεζα αίματος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση