παραγωγή λόγου – Το δωμάτιό μου Γ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Το δωμάτιό μου θα’ θελα να είναι πάνω στη θάλασσα.
θέλω να είναι μεγάλο με πολλά αρκουδάκια και το χρώμα του τοίχου μου να είναι ροζ και πράσινο. Στην ντουλάπα μου θέλω να’ χω κολλημένες μεγάλες και μικρές πεταλούδες. Οπωσδήποτε θα’θελα μια αποθήκη με χιλιάδες παιχνίδια. κάθε μέρα θέλω να βγαίνω έξω στο μπαλκόνι και να πίνω χυμό και να τρώω μπισκοτάκια και μετά να βουτάω στη θάλασσα και να βλέπω πολλά ψάρια.
Γ. Ζ.

Το δωμάτιό μου θα’θελα να’ναι στην Ατλαντίδα, στο βυθό της θάλασσας.
θα’θελα να έχει πολλούς λούτρινους και αληθινούς ιππόκαμπους. Μια πόρτα κοχύλι, πολλά μαξιλάρια, μία ντουλάπα με ρούχα, ψάρια, μία μαγική πύλη για να ταξιδεύω στο μέλλον, έναν αδιάβροχο υπολογιστή, πίτσα, ιπτάμενα φωσφορούχα βιβλία να λένε μουσική, μαγικά ψάρια, ένα μαγικό κρεβάτι, σακιά γεμάτα παιχνίδια.
Εύχομαι να το αποκτήσω.
Δ.Ω.

Το δωμάτιό μου θα ήθελα να είναι μέσα σε μπαλόνι.
Να έχει αστροσκόπιο, ροζ τοίχους, μέσα να πετάνε παπαγάλοι, να έχει κουζίνα, τα παιχνίδια μου, ένα κουκλάσπιτο και να έχει κάτι σκαλιά που κατεβαίνουν σε υπόγειο με όλα τα ζώα μέσα σε κτήμα…
Ν. Π.

Το δωμάτιό μου Θα ήθελα να είναι πάνω στη θάλασσα.
θα ήθελα οι τοίχοι μου να είναι θάλασσα ζωγραφισμένη με άμμο, να είχα πολλά παιχνίδια και μια μπάλα που έχει στρας και να φέγγει για τη λάμπα. Να είχα στο κρεβάτι μου πεταλούδες κρεμαστές με σκοινιά και να πετούσανε. Να είχε μια πολύ μεγάλη πύλη για να βγαίνω.Η πύλη να ήταν στολισμένη με πεταλούδες φωσφορούχες, έναν υπολογιστή και μια τηλεόραση.
Δ.Κ.

Το δωμάτιό μου θα’θελα να είναι πάνω σε ένα δεντρόσπιτο.
θα ‘θελα μια λάμπα σπάιντερμαν, να’ χω τα βιβλία μου, ένα τραπέζι, πολλά παιχνίδια. Και ο τοίχος να΄ναι χρωματιστός σαν το ουράνιο τόξο.
Κάποια μέρα μακάρι να το αποκτήσω!
Α.Μ.

Το δωμάτιό μου θα ήθελα να είναι μέσα στη λίμνη.
θέλω να είχε ένα τιμόνι, ένα κάθισμα από μαξιλάρι, ένα ψηλό κρεβάτι και πολλά μαξιλάρια για να πηδάω και να παίρνω τη σοκολάτα μου.Ένα μέρος για τα αρκουδάκια μου και μια πύλη για να πηγαίνω στο σχολείο και έναν υπολογιστή.
θα ήθελα να το αποκτήσω…
Κ.Ι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση