Θερμές ευχαριστίες!!

1

Απόψε, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, παραδόθηκαν στο παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Ζάκυνθο, τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν οι γονείς και κηδεμόνες του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Η ανταπόκρισή τους, μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα υπήρξε συγκινητική!

Τους ευχαριστούμε όλους και όλες θερμά!!

Έκκληση για ανθρωπιστική βοήθεια!!

Αγαπητοί γονείς

Συγκλονισμένοι από την ανθρωπιστική κρίση εξαιτίας των συνεπειών των πλημμυρών που έπληξαν τη Θεσσαλία, καλούμαστε να δείξουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη μας, συγκεντρώνοντας τρόφιμα  που θα ανακουφίσουν τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών.

Τα είδη που μπορούμε να συγκεντρώσουμε είναι : γάλα εβαπορέ, μπισκότα, κρουασάν, ζυμαρικά, όσπρια, δημητριακά  παξιμάδια  και κονσέρβες (παντός τύπου) .

Τα είδη πρέπει να συγκεντρωθούν στο Σχολείο μέχρι την Παρασκευή  15  Σεπτεμβρίου 2023.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν στο παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Ζάκυνθο και και με δική του μέριμνα θα σταλούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Νέα Σχολική χρονιά 2023-24! Αγιασμός

Αγαπητοί γονείς και αγαπητά μας παιδιά, σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους 2023-24.

Οι μαθητές/ -ήτριες και οι γονείς τους θα προσέλθουν στο σχολείο στις  08:30′. Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 09:00΄. Στη συνέχεια οι μαθητές/ήτριες θα ενημερωθούν για τον/την φετινό/ή δάσκαλο/α τους και θα γνωρίσουν μαζί την τάξη τους.

Την ίδια ώρα οι παρευρισκόμενοι γονείς και κηδεμόνες θα ενημερωθούν από τον διευθυντή για τρέχοντα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου. Γονείς και μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν περί τις 10:00΄.

Μεταφορά με λεωφορείο δε θα υπάρχει την ημέρα αυτή, οπότε η ευθύνη για την μεταφορά των μαθητών/τριών προς και από το σχολείο θα είναι δική σας.

Τσάντες δε χρειάζεται να έχουν οι μαθητές/τριες. Τα βιβλία θα μοιραστούν την επομένη, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2022, μέρα κατά την οποία οι μαθητές/τριες θα σχολάσουν  κανονικά στις 13:15΄ και θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια του σχολικού λεωφορείου. Το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα λειτουργήσει  μέχρι τις  16:00΄.

Καλή αρχή με δύναμη, κουράγιο και υγεία!

            ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ  ΖΑΚΥΝΘΟΥ