Χριστουγεννιάτικη Παράσταση – Φρικαντέλα

“Μία μάγισσα που μισεί τα κάλαντα και κάνει ό,τι μπορεί για να τα εμποδίσει. Θα καταφέρουν τα παιδιά να πάρουν πίσω τις φωνές που τους έχει κλέψει και να τραγουδήσουν ξανά;”

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού της Παναγιάς Διασέλλου, συνεργάστηκαν για το ανέβασμα της Παράστασης “Φρικαντέλα” του Ευγένιου Τριβιζά στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικη γιορτής. Από τα μαγευτικά κάλαντα μέχρι τους χιουμοριστικούς διαλόγους, η παράσταση αιχμαλώτισε τις καρδιές του κοινού από την αρχή μέχρι το τέλος.  Η απίστευτη ομαδική εργασία των μαθητών, τα προσεκτικά φτιαγμένα κοστούμια και τα ζωντανά σκηνικά μας μετέφεραν απευθείας στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Πιστεύουμε ότι κάθε παιδί αξίζει μια ευκαιρία να λάμψει και το στήσιμο της συγκεκριμένης παράστασης υπήρξε η τέλεια πλατφόρμα για τα ταλαντούχα μικρά μας αστέρια να επιδείξουν τις δεξιότητές τους στην υποκριτική, στο τραγούδι και στο χορό.  Κάθε μαθητής/τρια συμμετείχε με την καρδιά και την ψυχή του στις πρόβες,  διασφαλίζοντας ότι αυτή η παράσταση θα ήταν τίποτα λιγότερο από μαγική!
IMG 6049 IMG 6088 IMG 6102 IMG 6069IMG 6077