ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

Σεπ 201910

Αγαπητοί μαθητές και γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι ο  αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρόνιας θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου μας την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.30 π.μ.

Από τη διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΟΡΤΗΣ ΛΗΞΗΣ

Ιούν 201911

Projects E’ Tάξης στο μάθημα των Αγγλικών

Απρ 201918

Οι μαθητές της Ε’ τάξης κατασκεύασαν τα ακόλουθα κολλάζ στο μάθημα των Αγγλικών, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κα. Κατερίνα Προκοπίδου.

                                         Αντικαπνιστικό κολλάζ

                                                  Περιβαλλοντικό κολλάζ

                                               Κολλάζ επαγγελμάτων 

                          Κολλάζ σημάτων οδικής κυκλοφορίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΟΡΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Μαρ 201928

Υπεύθυνη τάξη για τη διοργάνωση της γιορτής της 25ης Μαρτίου ήταν η Ε΄τάξη. Οι μαθητές έκαναν μία σύντομη ιστορική παρουσίαση των γεγονότων που ακολούθησαν μετά την Άλωση της Κων/πολης από τους Οθωμανούς στην υποδουλωμένη Ελλάδα μέχρι την έναρξη της ελληνικής επανάστασης,  τραγούδησαν επαναστατικά τραγούδια, έπαιξαν θέατρο, έψαλλαν τον Ακάθιστο Ύμνο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΟΡΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Μαρ 201919

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Μαρ 201919

Την Πέμπτη, 7-3-2019, επισκέφτηκαν το σχολείο μας δύο νοσηλεύτριες από το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας για να ενημερώσουν τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης για τις αρνητικές συνέπειες του καπνίσματος στην υγεία των ανθρώπων.

 

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΧΩΡΟ

Φεβ 20197

Κατόπιν υπουργικής απόφασης με αρ. πρωτ. 217785/Δ1/18-12-2018 συνεχίζεται η παραμονή των διδακτικών βιβλίων στο σχολικό χώρο δύο φορές τον μήνα, συγκεκριμένα τα δύο τελευταία σαββατοκύριακα κάθε μήνα, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του διδακτικού συλλόγου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Ιαν 201916

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι μικρές τάξεις του σχολείου μας, Α’ και Β’ Δημοτικού, ανέλαβαν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου. Ακολουθούν φωτογραφίες από τη γιορτή μας.

Α΄ΤΑΞΗ

Ο ΑΪ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

 

Β’ ΤΑΞΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ

Δεκ 201820

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Δεκ 201820

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τιμήσαμε την επέτειο εξέγερσης των φοιτητών στο Πολυτεχνείο. Μαθητές από τη Δ’ Τάξη παρουσίασαν το χρονικό του Πολυτεχνείου,  απήγγειλαν ποιήματα και τραγούδησαν τραγούδια της εποχής.

 

« Παλιότερα άρθρα


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων