Χριστουγεννιάτικες ευχές!!!

   Χριστουγεννιάτικη διάθεση, χριστουγεννιάτικες κατασκευές και στολίδια, χαρούμενες παιδικές φωνούλες, στόλισμα χριστουγεννιάτικων δέντρων, κέφι, συνεργασία, αρκετό κρύο, πολύ ζεστές καρδιές, πολλή αγάπη και χαρά κυριαρχούσαν τις τελευταίες ημέρες στο σχολείο μας!!    Σε γιορτινή ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε η τελευταία ημέρα μαθημάτων, πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, αφενός για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α’, Β’,…Συνέχεια ανάγνωσης Χριστουγεννιάτικες ευχές!!!

Συμμετοχή της χορωδίας μας σε συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Έπειτα από τιμητική πρόσκληση, η χορωδία του σχολείου μας συμμετείχε στην μεγαλειώδη επετειακή συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, για την Επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, υπό την αιγίδα της Εκκλησίας της Ελλάδος! Οι μικροί χορωδοί/μαθητές μας, με μεγάλη χαρά και διάθεση, την εβδομάδα που μας πέρασε, συγκεντρώθηκαν στον χώρο του σχολείου για τις…Συνέχεια ανάγνωσης Συμμετοχή της χορωδίας μας σε συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής!

Στη σημερινή Ημέρα Μουσικής!!! Στη Μουσική που καθαρίζει τις σκέψεις… Στη Μουσική που οξύνει το νου… Στη Μουσική που ευφραίνει την καρδιά… Στη Μουσική που εμπνέει… Στη Μουσική που αυξάνει τη δημιουργικότητα… Στη Μουσική που χαρίζει ψυχική ανάταση…    

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Erasmus+

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Εκφοβισμού» στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+, την Τρίτη, 8/03/2021 υλοποιήθηκε στην Ε1 Τάξη από εκπαιδευτικούς του τμήματος διαδικτυακό μάθημα προς τους εταίρους μας για την έννοια του Σχολικού Εκφοβισμού, τις μορφές αυτού, καθώς και για τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου. Μέσα από τα μαθήματα, Γλώσσα, Αγγλικά και…Συνέχεια ανάγνωσης Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Erasmus+

«Μουσική!» – Από τους μαθητές της Ε’2 τάξης

Η Μουσική στη ζωή μας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, επειδή μας χαλαρώνει, μας κάνει να χαιρόμαστε, να τραγουδάμε, να χορεύουμε και ειδικά τις μαμάδες να νανουρίζουν τα μωρά τους! Εμείς, τα παιδιά της Ε2 τάξης, μαζί με την δασκάλα μας, είχαμε την ευκαιρία μα γνωρίσουμε την Μουσική καλύτερα μέσα από την ενότητα ‘7’ της Γλώσσας…Συνέχεια ανάγνωσης «Μουσική!» – Από τους μαθητές της Ε’2 τάξης

Οι μαθητές της Δ’ τάξης εύχονται Καλά Χριστούγεννα!

Τα παιδιά της Δ΄ τάξης του σχολείου μας προσπαθώντας να αλλάξουν για λίγο το «ψηφιακό» κατεστημένο της εκπαίδευσης έφτιαξαν χειροποίητες καρτούλες για τις γιορτές. Θέλοντας να έρθουν πιο κοντά και να ανταλλάξουν ευχές, την Τετάρτη 23/12, προσκάλεσαν τους δασκάλους τους σε μια μικρή, διαδικτυακή γιορτή. Εκεί, όλοι μαζί τραγουδήσαμε, ειδωθήκαμε μέσα από τις οθόνες και…Συνέχεια ανάγνωσης Οι μαθητές της Δ’ τάξης εύχονται Καλά Χριστούγεννα!

1η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση με τους μαθητές της Στ τάξης!

Αγαπητοί μαθητές (και γονείς) της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας, θέλουμε να σας προσκαλέσουμε στην πρώτη ζωντανή δοκιμαστική τηλεδιδασκαλία, αύριο Παρασκευή 03/04/2020 στις 14.00. Θα πραγματοποιηθεί μια πρώτη γνωριμία με το εργαλείο WeBex και θα απαντήσουμε σε απορίες σχετικές με την τάξη e-class. Περισσότερο όμως από όλα ανυπομονούμε να σας ακούσουμε γιατί σας έχουμε πεθυμήσει!!!!…Συνέχεια ανάγνωσης 1η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση με τους μαθητές της Στ τάξης!

Τιμητική πρόσκληση και συμμετοχή για την χορωδία του σχολείου μας!

Η Τετάρτη 19/2/20 ήταν μια ημέρα-ορόσημο για την χορωδία του σχολείου μας! Ύστερα από τιμητική πρόσκληση που φυσικά και αποδεχτήκαμε, η χορωδία μας υπό την καθοδήγηση του καθηγητή μουσικής Γεώργιου Γκιολέ συμμετείχε σε ηχογράφηση συλλεκτικού/επετειακού CD/DVD με τραγούδια της Σοφίας Βέμπο, στο πλαίσιο της επετείου των 80 χρόνων από το Έπος του ’40 (1940-2020), στο…Συνέχεια ανάγνωσης Τιμητική πρόσκληση και συμμετοχή για την χορωδία του σχολείου μας!

Λέγοντας τα κάλαντα για έναν ιερό σκοπό…

Κάλαντα Χριστουγέννων Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 Η παρακάτω επιστολή, γραμμένη με τόσο όμορφα και γλυκά λόγια είναι η καλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδάκια μας και την οποία στήριξαν με περισσή γενναιοδωρία οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι της περιοχής μας. Ευχαριστούμε πολύ όσους συμμετείχαν!!    

Συμμετοχή της χορωδίας μας στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της ΚΕΔΩ στα ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων!

Η χορωδία του σχολείου μας , ύστερα από πρόσκληση της ΚΕΔΩ και πιο συγκεκριμένα της υπεύθυνης της εκδήλωσης κας Μαρίας Ράπτη, τραγούδησε στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στα ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019. Οι καλεσμένοι άκουσαν τα κάλαντα που ερμήνευσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες μας και τους καταχειροκρότησαν. Και του χρόνου με υγεία…Συνέχεια ανάγνωσης Συμμετοχή της χορωδίας μας στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της ΚΕΔΩ στα ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων!