1η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση με τους μαθητές της Στ τάξης!

Αγαπητοί μαθητές (και γονείς) της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας, θέλουμε να σας προσκαλέσουμε στην πρώτη ζωντανή δοκιμαστική τηλεδιδασκαλία, αύριο Παρασκευή 03/04/2020 στις 14.00. Θα πραγματοποιηθεί μια πρώτη γνωριμία με το εργαλείο WeBex και θα απαντήσουμε σε απορίες σχετικές με την τάξη e-class. Περισσότερο όμως από όλα ανυπομονούμε να σας ακούσουμε γιατί σας έχουμε πεθυμήσει!!!!…Συνέχεια ανάγνωσης 1η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση με τους μαθητές της Στ τάξης!

Τιμητική πρόσκληση και συμμετοχή για την χορωδία του σχολείου μας!

Η Τετάρτη 19/2/20 ήταν μια ημέρα-ορόσημο για την χορωδία του σχολείου μας! Ύστερα από τιμητική πρόσκληση που φυσικά και αποδεχτήκαμε, η χορωδία μας υπό την καθοδήγηση του καθηγητή μουσικής Γεώργιου Γκιολέ συμμετείχε σε ηχογράφηση συλλεκτικού/επετειακού CD/DVD με τραγούδια της Σοφίας Βέμπο, στο πλαίσιο της επετείου των 80 χρόνων από το Έπος του ’40 (1940-2020), στο…Συνέχεια ανάγνωσης Τιμητική πρόσκληση και συμμετοχή για την χορωδία του σχολείου μας!

Λέγοντας τα κάλαντα για έναν ιερό σκοπό…

Κάλαντα Χριστουγέννων Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 Η παρακάτω επιστολή, γραμμένη με τόσο όμορφα και γλυκά λόγια είναι η καλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδάκια μας και την οποία στήριξαν με περισσή γενναιοδωρία οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι της περιοχής μας. Ευχαριστούμε πολύ όσους συμμετείχαν!!    

Συμμετοχή της χορωδίας μας στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της ΚΕΔΩ στα ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων!

Η χορωδία του σχολείου μας , ύστερα από πρόσκληση της ΚΕΔΩ και πιο συγκεκριμένα της υπεύθυνης της εκδήλωσης κας Μαρίας Ράπτη, τραγούδησε στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στα ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019. Οι καλεσμένοι άκουσαν τα κάλαντα που ερμήνευσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες μας και τους καταχειροκρότησαν. Και του χρόνου με υγεία…Συνέχεια ανάγνωσης Συμμετοχή της χορωδίας μας στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της ΚΕΔΩ στα ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων!

Το φετινό μας Χριστουγεννιάτικο θεατρικό!

Πιστός στο ραντεβού του με τα παιδιά, με το γνωστό γέλιο του «Χο…Χο…Χο…» και το έλκηθρό του γεμάτο δώρα, ο Άι Βασίλης πάρκαρε στην άκρη του δρόμου. Δεν πρόλαβε να κατέβει όταν μια αυστηρή φωνή τον κατατρόμαξε… «Τι κάνετε εδώ κύριε…» ακούστηκε η φωνή ενός αυστηρού τροχονόμου, που ερχόταν προς το μέρος του. «Τι κάνω;»…Συνέχεια ανάγνωσης Το φετινό μας Χριστουγεννιάτικο θεατρικό!

Συμμετοχή της χορωδίας μας στο 2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών του Δήμου Διονύσου!

Μεγάλη τιμή η πρόσκληση της χορωδίας του σχολείου μας από τον Δήμο Διονύσου και η συμμετοχή της στο 2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών στον χώρο του Αρσακείου- Τοσιτσείου Εκάλης την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στις 11.30. Με τρία τραγούδια και με τη συνοδεία του μαέστρου μας κου Γιώργου Γκιολέ, τα παιδάκια μας μάγεψαν με τις…Συνέχεια ανάγνωσης Συμμετοχή της χορωδίας μας στο 2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών του Δήμου Διονύσου!

Συμμετοχή της χορωδίας μας στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού!

Η χορωδία μας ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού και πιο συγκεκριμένα της προέδρου κας Βάσως Βλάχου, εμφανίστηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στον χώρο του Γενικού Λυκείου Ωρωπού. Τα παιδάκια μας παρουσιάστηκαν με τρία τραγούδια και με τη συνοδεία του μαέστρου μας κου Γιώργου Γκιολέ και «έκλεψαν» την παράσταση!

Ανακοίνωση για ενημέρωση & ελέγχους προόδου μαθητών – Χρονοδιάγραμμα Χριστουγεννιάτικων δράσεων

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Βαθμολογία & ενημέρωση γονέων: Τρίτη 17/12/2019 στις 13:15΄ Κατά τη διάρκεια της βαθμολογίας παρακαλούμε να έχετε τα παιδιά  μαζί σας και να μην βρίσκονται χωρίς επίβλεψη στους χώρους του σχολείου καθώς δεν θα υπάρχουν εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί) Την ημέρα της βαθμολογίας δεν θα λειτουργήσει το Ολοήμερο. Το δρομολόγιο…Συνέχεια ανάγνωσης Ανακοίνωση για ενημέρωση & ελέγχους προόδου μαθητών – Χρονοδιάγραμμα Χριστουγεννιάτικων δράσεων

Εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Την Παρασκευή στις 15 Νοεμβρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της E’ τάξης του σχολείου μας τίμησαν τη γιορτή της δημοκρατίας , την 46η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου με τραγούδια, χορικά δρώμενα και δραματοποίηση παραμυθιού και μας υπενθύμισαν ότι το πνεύμα και η ψυχή του ανθρώπου είναι και πρέπει να παραμένουν αδούλωτα !!!  

Εορτασμός για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Την Παρασκευή, στις 25/10/2019, οι μαθητές της Δ΄ τάξης του σχολείου μας σας προσκάλεσαν προκειμένου να τιμήσουν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Μέσα από την αφήγηση και τη δραματοποίηση παρουσίασαν  τις αφορμές του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, το Χρονικό του Πολέμου, τις συνέπειες του, την Απελευθέρωσή μας από αυτόν, καθώς την έναρξη του Εμφύλιου Πολέμου…Συνέχεια ανάγνωσης Εορτασμός για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου