25η Μαρτίου 1821

Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου, μέρα εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου συνδέθηκε με την έναρξη του ελληνικού αγώνα για την αποτίναξη του Οθωμανικού ζυγού και έχει ένα βαθύ και διαχρονικό συμβολισμό για τους Έλληνες και Ελληνίδες. Αποτελεί μία βαριά παρακαταθήκη για όλες τις γενεές. Είναι συνώνυμο των ιδανικών της ελευθερίας, του πάθους για την…Συνέχεια ανάγνωσης 25η Μαρτίου 1821

Κοπή βασιλόπιτας για το νέο έτος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έκοψε τις βασιλόπιτες των τμημάτων του σχολείου μας την Τρίτη 28/1/2020. Τις βασιλόπιτες τις είχαν παρασκευάσει γονείς που είχαν προσφερθεί ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων. Κάθε βασιλόπιτα συνοδευόταν και από ένα δώρο που κέρδιζε το τυχερό παιδάκι. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη και…Συνέχεια ανάγνωσης Κοπή βασιλόπιτας για το νέο έτος

Συμμετοχή της χορωδίας μας στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της ΚΕΔΩ στα ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων!

Η χορωδία του σχολείου μας , ύστερα από πρόσκληση της ΚΕΔΩ και πιο συγκεκριμένα της υπεύθυνης της εκδήλωσης κας Μαρίας Ράπτη, τραγούδησε στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στα ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019. Οι καλεσμένοι άκουσαν τα κάλαντα που ερμήνευσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες μας και τους καταχειροκρότησαν. Και του χρόνου με υγεία…Συνέχεια ανάγνωσης Συμμετοχή της χορωδίας μας στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της ΚΕΔΩ στα ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων!

Το φετινό μας Χριστουγεννιάτικο θεατρικό!

Πιστός στο ραντεβού του με τα παιδιά, με το γνωστό γέλιο του «Χο…Χο…Χο…» και το έλκηθρό του γεμάτο δώρα, ο Άι Βασίλης πάρκαρε στην άκρη του δρόμου. Δεν πρόλαβε να κατέβει όταν μια αυστηρή φωνή τον κατατρόμαξε… «Τι κάνετε εδώ κύριε…» ακούστηκε η φωνή ενός αυστηρού τροχονόμου, που ερχόταν προς το μέρος του. «Τι κάνω;»…Συνέχεια ανάγνωσης Το φετινό μας Χριστουγεννιάτικο θεατρικό!

Ανακοίνωση για την Α’ και Β’ τάξη

Την Τετάρτη 18/12/2019 θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου και τα τμήματα Α1 / Α2/ Β1/Β2 δεν θα έχουν μάθημα το πρωί. Τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 18.30 το απόγευμα για την προετοιμασία της γιορτής. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 19.00.

Συμμετοχή της χορωδίας μας στο 2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών του Δήμου Διονύσου!

Μεγάλη τιμή η πρόσκληση της χορωδίας του σχολείου μας από τον Δήμο Διονύσου και η συμμετοχή της στο 2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών στον χώρο του Αρσακείου- Τοσιτσείου Εκάλης την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στις 11.30. Με τρία τραγούδια και με τη συνοδεία του μαέστρου μας κου Γιώργου Γκιολέ, τα παιδάκια μας μάγεψαν με τις…Συνέχεια ανάγνωσης Συμμετοχή της χορωδίας μας στο 2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών του Δήμου Διονύσου!

Συμμετοχή της χορωδίας μας στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού!

Η χορωδία μας ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού και πιο συγκεκριμένα της προέδρου κας Βάσως Βλάχου, εμφανίστηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στον χώρο του Γενικού Λυκείου Ωρωπού. Τα παιδάκια μας παρουσιάστηκαν με τρία τραγούδια και με τη συνοδεία του μαέστρου μας κου Γιώργου Γκιολέ και «έκλεψαν» την παράσταση!

Ανακοίνωση για ενημέρωση & ελέγχους προόδου μαθητών – Χρονοδιάγραμμα Χριστουγεννιάτικων δράσεων

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Βαθμολογία & ενημέρωση γονέων: Τρίτη 17/12/2019 στις 13:15΄ Κατά τη διάρκεια της βαθμολογίας παρακαλούμε να έχετε τα παιδιά  μαζί σας και να μην βρίσκονται χωρίς επίβλεψη στους χώρους του σχολείου καθώς δεν θα υπάρχουν εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί) Την ημέρα της βαθμολογίας δεν θα λειτουργήσει το Ολοήμερο. Το δρομολόγιο…Συνέχεια ανάγνωσης Ανακοίνωση για ενημέρωση & ελέγχους προόδου μαθητών – Χρονοδιάγραμμα Χριστουγεννιάτικων δράσεων

Εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Την Παρασκευή στις 15 Νοεμβρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της E’ τάξης του σχολείου μας τίμησαν τη γιορτή της δημοκρατίας , την 46η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου με τραγούδια, χορικά δρώμενα και δραματοποίηση παραμυθιού και μας υπενθύμισαν ότι το πνεύμα και η ψυχή του ανθρώπου είναι και πρέπει να παραμένουν αδούλωτα !!!  

Πρόσκληση για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Σας προσκαλούμε στη γιορτή μας  που είναι αφιερωμένη στην εξέγερση του Πολυτεχνείου και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2019 στις 9.00 π.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας! Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης