«Μία υπέροχη Έκθεση Ζωγραφικής» από τους μαθητές του Σχολείου μας!

Από την Δευτέρα 14/06/2021 έως και την Τετάρτη 23/06/2021 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας «Έκθεση Ζωγραφικής» και έτσι λοιπόν οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας προσκάλεσαν να θαυμάσουμε τα πρωτότυπα έργα τέχνης που δημιούργησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2020/ 2021 με την δασκάλα των Εικαστικών Ηλιάνα Μπάρδη. Πολλά από αυτά τα έργα είχαν ως αφορμή έργα Εικαστικών Καλλιτεχνών, την προϊστορική τέχνη των κατοίκων της Κρήτης, των Μινωιτών, έργα Εφαρμοσμένων Τεχνών, Αρχιτεκτονικής κ.ά.

Τα οφέλη των εργασιών για τα παιδιά ήταν η αισθητική καλλιέργεια, η ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας των παιδιών, των ζωγραφικών δεξιοτήτων, η γνωριμία με μερικές από τις εικαστικές μεθόδους και τεχνικές, ο πειραματισμός.

Η ατμόσφαιρα στο Σχολείο μας ήταν πανέμορφη, πολύχρωμη! Οι μαθητές θαύμαζαν τις εργασίες άλλων συμμαθητών τους και το κλίμα ήταν υπέροχο!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να δώσουμε στην δασκάλα των Εικαστικών μας για την επιμέλεια της Έκθεσης και το καταπληκτικό αποτέλεσμα!

Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά για αυτά που δημιουργήσατε και μας προσφέρατε!

Δείγμα της καταπληκτικής δουλειάς των παιδιών μπορείτε να δείτε εδώ στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί!