Εγγραφές στην Α τάξη για το Σχολικό έτος 2022-2023

Αγαπητοί γονείς,
Aπό 1 έως 20 Μαρτίου 2022 γίνεται η υποβολή αιτήσεων για την εγγραφή των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του Δημοτικού σχολείου. Στην A’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου το σχολικό έτος 2022-2023 θα φοιτήσουν οι μαθητές και μαθήτριες που γεννήθηκαν το 2016.
Η Αίτηση εγγραφής και τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο Σχολείο ως εξής:
 Στο σχολείο, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 22730 86675
 Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση mail@dim-vatheos.sam.sch.gr
Δικαιολογητικά
● Αίτηση εγγραφής
● Το Βιβλιάριο Εμβολίων του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.
● Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5- 2015 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ (Α.Δ.Υ.Μ.).
● Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της
μαθητή/τριας. Οι αιτήσεις εγγραφής υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο στο σχολείο που ανήκουν οι μαθητές/τριες σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας.
● Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου, που θα ζητήσετε από το Νηπιαγωγείο Φοίτησης.
● Προαιρετικά, Αίτηση-Δήλωση για Εγγραφή στο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και στο ΤΜΗΜΑ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ. Οι Διευθυντές/τριες και οι Προϊστάμενοι/ες των Δημοτικών Σχολείων κάνουν δεκτές όλες ανεξαιρέτως τις αιτήσεις των γονέων/κηδεμόνων για φοίτηση των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, χωρίς προϋποθέσεις.
! Προσοχή ! Δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ

Έγγραφα χρήσιμα ή και απαιτούμενα είναι διαθέσιμα εδώ:



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου