12/θ Δημοτικό Σχολείο Μολάων

Τα νέα του σχολείου μας!

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Οκτ 20229

Στο πλαίσιο της εναρμόνισης του εορτασμού της 9ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, με κοινό σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, οργανώσαμε και υλοποιήσαμε αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου.Οι μαθητές του σχολείου μας με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού φυσικής αγωγής κας Ντανακα Αλεξάνδρας και την αμέριστη συμπαράσταση των δασκάλων τους συμμετείχαν ενεργά σε αθλητικές δράσεις όπως, ποδόσφαιρο, άλμα εις μήκος, τρέξιμο μετ’ εμποδίων,τσουβαλοδρομια κ.α.

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων, συγχαίρουν τα παιδιά για τον ενθουσιασμό και το ομαδοσυνεργατικό πνεύμα που επέδειξαν εκφράζοντας παράλληλα την ευχή να εντάσσουν πάντα τον αθλητισμό στην καθημερινότητά τους ως στάση ζωής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

από κάτω από: Ημέρα αθλητισμού| με ετικέτα ,  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

    Translate

    Σαν σήμερα

    1/10: Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων
    Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν. Θέμα της φετινής Ημέρας (2006) είναι: «Βελτιώνοντας την Ποιότητα της Ζωής των Ηλικιωμένων Ανθρώπων».
       - Σχετικές αναρτήσεις

    European Radio Logo


    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων