12/θ Δημοτικό Σχολείο Μολάων

Τα νέα του σχολείου μας!

Έναρξη σχολικής χρονιάς!

Σεπ 20228

istockphoto 1413056425 612x612

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι το πρώτο κουδούνι για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022- 2023 θα χτυπήσει τη Δευτέρα 12-09-2022 και ώρα 8:30. 

Οι μαθητές/τριες θα εισέλθουν στις τάξεις τους με τους/τις δασκάλους/λες τους, θα γνωριστούν και θα παραλάβουν τα βιβλία τους.

Ο Αγιασμός θα τελεστεί στις 10:00 και μετά την τελετή οι μαθητές θα αποχωρήσουν (περίπου στις 10.30-10:45)  με ευθύνη των γονέων τους.

Όλες/οι  οι μαθήτριες/τες θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο με τη σχολική τους τσάντα.

Οι γονείς δε θα συνοδεύσουν τα παιδιά τους εντός του σχολικού χώρου. Η είσοδος στους γονείς θα επιτραπεί στις 10:00 για την τελετή του αγιασμού κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και με προαιρετική χρήση της μάσκας.

Οι μαθητές θα εισέλθουν στο χώρο του σχολείου και θα αποχωρήσουν από αυτόν από την κεντρική είσοδο. Η είσοδος από την πίσω πόρτα του προαυλίου δεν επιτρέπεται και θα είναι κλειστή.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή σχολική χρονιά, όμορφη και δημιουργική με υγεία και
νέους στόχους.

Οι εκπαιδευτικοί
Η αναπληρώτρια Διευθύντρια

 

από κάτω από: Γενικά| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έναρξη σχολικής χρονιάς!    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

    Translate

    Σαν σήμερα

    1/10: Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων
    Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν. Θέμα της φετινής Ημέρας (2006) είναι: «Βελτιώνοντας την Ποιότητα της Ζωής των Ηλικιωμένων Ανθρώπων».
       - Σχετικές αναρτήσεις

    European Radio Logo


    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων