“Έναρξη σχολικού έτους 2021-2022”

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021 – 2022 θα γίνει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9.30΄ π.μ., στον αύλειο χώρο του σχολείου με την τήρηση όλων των μέτρων σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υ.ΠΑΙ.Θ..
Οι μαθητές/μαθήτριες κατά την προσέλευσή τους, τη Δευτέρα, θα πρέπει να φορούν μάσκα προστασίας και να φέρουν βεβαίωση αρνητικού self test 24 ωρών ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Το ίδιο θα κάνουν και την Παρασκευή.
Από τη μεθεπόμενη εβδομάδα, το αυτοδιαγνωστικό (σελφ) τεστ θα επιδεικνύεται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή) και θα πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο.

  • Οι μαθητές της A΄, Β΄ Γ΄, τάξης, θα μπουν από την κύρια είσοδο του σχολείου, ενώ της Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξης θα μπουν από την είσοδο της πλαϊνής πόρτας του σχολείου.
  •  Οι μαθητές της Α΄ τάξης θα συνοδεύονται υποχρεωτικά από έναν γονέα ή κηδεμόνα.
  •  Οι μαθητές θα έχουν μαζί τους τη σχολική τσάντα για να παραλάβουν τα βιβλία και το πρόγραμμα μαθημάτων.
  • Το σχολικό λεωφορείο, που θα μεταφέρει τους μαθητές, θα βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Βρασνών στις 9:00΄ π.μ. και θα αναχωρήσει από το σχολείο στις 10.15΄ π.μ..
  •  Ώρα προσέλευσης 09:15 π.μ.
    Ώρα αποχώρησης 10:15 π.μ.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και χαμόγελο!!!

Κατηγορίες: Αρχική. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.