«Αγιασμός νέας σχολικής χρονιάς»

Αγαπητοί γονείς,

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο κουδούνι της χρονιάς έχει ξεκινήσει!

Ο Αγιασμός για το σχολικό έτος 2020-21 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ
Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 08:15 π.μ. και θα αποχωρήσουν στις 11:45 π.μ..

Οι μαθητές της A΄, Β΄ Γ΄, τάξης, θα μπουν από την κύρια είσοδο του σχολείου, ενώ της Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξης θα μπουν από την είσοδο της πλαϊνής πόρτας του σχολείου. Στο προαύλιο που θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί για να τους οδηγήσουν στις τάξεις τους.

Η είσοδος των μαθητών θα γίνεται υποχρεωτικά με μάσκες. Η είσοδος των γονέων δεν θα επιτρέπεται. Οι γονείς της Α΄ τάξης μετά τον Αγιασμό θα μπούνε στο σχολείο(ένας γονέας για κάθε παιδί) και θα καθίσουν στις κερκίδες του μπάσκετ τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις για να ενημερωθούν από τη δασκάλα της τάξης.

Οι μαθητές θα φέρουν μαζί τους τις σχολικές τσάντες για να παραλάβουν τα νέα τους βιβλία.

Παρά τις δυσκολίες αγωνιζόμαστε ώστε το σχολείο μας να λειτουργήσει με ασφάλεια για όλους/ες, αλλά χωρίς να χάνουμε τον παιδαγωγικό μας στόχο: Την ολόπλευρη ανάπτυξη των μαθητών μας.

Η χρήση μάσκας στις αίθουσες είναι υποχρεωτική.

Διευκρινιστικές οδηγίες για Δημοτικά σχολεία την έναρξη του διδακτικού έτους 2020-2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Για τις υπόλοιπες ημέρες της πρώτης εβδομάδας τα μαθήματα θα τελειώνουν στις 12:25 και οι μαθητές θα αποχωρούν από το σχολείο.

Το σχολείο σας υπόσχεται ότι θα μοιραστεί δημιουργικά με σας τις προσδοκίες, τα όνειρα, τον αγώνα, και την αγωνία που έχετε για τα παιδιά σας και το μέλλον τους.

Καλή σχολική χρονιά!

Δημοσιεύθηκε στην Αρχική. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.