“Τελετή Λήξης Μαθημάτων”

Είναι μερικές φορές που έχεις τόσα να πεις που δεν ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις και σκέφτεσαι πως να τα πεις και πως να χωρέσουν όλα και πως να μην ξεχάσεις κάτι και πως να μπορέσεις να εκφράσεις όλα όσα είδες και ένιωσες με λέξεις…

Μια “τέτοια φορά” είναι και η σημερινή που θα προσπαθήσουμε να περιγράψουμε – καταγράψουμε – εκφράσουμε το τι είδαμε και νιώσαμε στην αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου μας, ενός σχολείου χαρούμενου και ακούραστου, δημιουργικού και παραγωγικού, δημόσιου, αλλά ταυτόχρονα και ιδιωτικού με την έννοια πως δάσκαλοι, γονείς και παιδιά το αισθανόμαστε ΔΙΚΟ ΜΑΣ σχολείο, δικό μας χώρο, δικιά μας υπόθεση να το κάνουμε καλύτερο και να προσφέρουμε ό,τι και όσο μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Γι’ αυτό και το σχολείο μας δεν είναι απλώς το Δημοτικό Σχολείο Νέων Βρασνών, αλλά ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ για όλους εμάς.

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των μαθητών, των δασκάλων, των γονέων και των φίλων του σχολείου έκλεισε μια δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά γεμάτη επιτυχίες, εμπειρίες και προκοπή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ζωή των παιδιών δεν είναι μόνο δουλειά, διάβασμα και κόπος, είναι και χαρά, απόλαυση, παιχνίδι. Σήμερα ανοίγεται ολόφωτος ο δρόμος των διακοπών, χαρείτε με την ψυχή σας τις ομορφιές της ωραίας εποχής.
Παίξτε, γελάστε και απολαύστε το καλοκαίρι και τις διακοπές σας. Ευχόμαστε σε όλους. Καλό Καλοκαίρι.
Σύλλογος Διδασκόντων Δημοτικού Σχολείου Νέων Βρασνών

Κατηγορίες: Αρχική. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.