HELMEPA: Πρωτοβουλία καθαρισμού της παραλίας Νέων Βρασνών

Στις 07/10/16 το Δημοτικό Σχολείο Νέων Βρασνών όντας ευαισθητοποιημένο στα περιβαλλοντικά θέματα συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά, σε εθελοντικό πρόγραμμα καθαρισμού παραλιών.
Το πρόγραμμα οργανώθηκε από τον Οργανισμό HELMEPA στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών.
Μαθητές και μαθήτριες, μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους υιοθέτησαν και καθάρισαν την παραλία των Νέων Βρασνών. Έχοντας ως σύνθημά τους «Τις ακτές μας αγαπάμε και σκουπίδια δεν πετάμε» μάζεψαν όλα τα σκουπίδια που είχαν πετάξει οι λουόμενοι και διάφοροι περαστικοί.
Στόχος της όλης προσπάθειάς μας, είναι η καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης τόσο στα παιδιά μας, όσο και σε ολόκληρη την κοινωνία.

HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_1HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_2HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_3HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_4HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_5HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_6HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_7HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_8HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_9HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_10HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_11HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_12HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_13HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_14HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_15HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_16HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_17HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_18HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_19HELMEPA_Καθαρισμός_Παραλίας_20

Κατηγορίες: Αρχική, Επισκέψεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.