Ημερίδα με θέμα «Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας & του αθλητισμού στην αντιμετώπισή της»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, η ημερίδα που οργάνωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Νέων Βρασνών και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Βρασίδα με θέμα: «Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας & του αθλητισμού στην αντιμετώπισή της».
Ομιλητής ήταν ο Ψυχίατρος Βαρτζόπουλος Δημήτριος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Βόννης, ο οποίος αναφέρθηκε στους κοινωνικούς, τους πολιτιστικούς, τους οικονομικούς, τους πολιτικούς αλλά και τους ψυχικούς παράγοντες που γεννούν το φαινόμενο.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Νέων Βρασνών δημιούργησε ένα πολύ ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον στο οποίο παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βόλβης, κ. Διαμαντής Λιάμας, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Βόλβης, κ. Τσακίρης Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βρασνών, κ. Χρυσαφούδης Στέλιος, σύσσωμη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Βρασίδα Βρασνών με τον προπονητή της, κ. Μητσόπουλο Βαγγέλη, συνάδελφοι από το Δημοτικό Σχολείο Ασπροβάλτας καθώς και κάτοικοι της περιοχής.
Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας _1Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας _2Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας _5Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας _6Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας _7Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας _8Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας _9Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας _10Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας _11Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας _12Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας _13Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας _14Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας _15Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας _16Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας _17Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας _18Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας _19Διαφορετικότητα χαρακτήρα – ο ρόλος της παιδείας _20

Δημοσιεύθηκε στην Αξίζει να δείτε..., Αρχική. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.