ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, οι μαθητές /τριες των Α΄, Β΄και Γ΄ Τάξεων θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της  28ης Οκτωβρίου που θα πραγματοποιήσουν οι μαθητές της Ε΄Τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου. Το πρόγραμμα του Πρωινού και του Ολοήμερου θα συνεχιστούν κανονικά.

Την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 από 8:30 έως 9:30, θα παρακολουθήσουν την ίδια γιορτή οι μαθητές των Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄τάξεων. Μετά το τέλος της γιορτής, οι μαθητές θα αποχωρήσουν. Οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες και των δύο εθνικών εορτών, πρέπει να είναι παρόντες και ντυμένοι με τη στολή της παρέλασης, αφού την ημέρα αυτή θα τους παραδοθεί η σημαία.

Την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 το Πρωινό και το Ολοήμερο Σχολείο δε θα λειτουργήσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Τη Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 9:30 η σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα βρίσκονται στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής όπου θα συναντήσουν την εκπαιδευτικό κ. Μουταφίδου Έλσα για να παρακολουθήσουν τη δοξολογία.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Εθνικής Μνημοσύνης στην πλατεία, μπροστά από την ΕΣΤΙΑ Ν.Σμύρνης.

Οι υπόλοιποι μαθητές που συμμετέχουν στην παρέλαση (Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄) θα συγκεντρωθούν στο τέλος του πεζόδρομου που ξεκινά από την Πλατεία (Alpha Bank) και καταλήγει στην Αγίας Φωτεινής στις 10:40, όπου θα συναντηθούν με τις εκπαιδευτικούς κ.κ. Β. Ασημακοπούλου και Ε. Νάτση.

Μετά την παρέλαση του σχολείου μας οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους από το τέλος της οδού Αγίας Φωτεινής (αριστερά προς την πλευρά της πλατείας).

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων 

Αφήστε μια απάντηση