Virgin Forest Trail 13-14-15 October 2017

Από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου το «Virgin Forest Trail» σε έναν επίγειο παράδεισο

Οι μέρες για τη διεξαγωγή των 11ων αγώνων βουνού Παρθένου Δάσους, που διεξάγονται στο Παρανέστι Δράμας πλησιάζουν. Το προσεχές τριήμερο 13, 14 και 15 Οκτωβρίου η περιοχή του Παρανεστίου θα «πλημμυρίσει» από αθλητές, εθελοντές, φίλους του αθλήματος και της φύσης, που θα συμμετέχουν, θα βοηθήσουν εθελοντικά ή θα παρακολουθήσουν το «Virgin Forest Trail», που θα διεξαχθεί για 11η συνεχόμενη χρονιά στην περιοχή.

Το σχολείο μας όπως κάθε χρόνο καλεί όσους μαθητές επιθυμούν να συμμετέχουν στις δράσεις της εκδήλωσης. Θα συνοδεύονται φυσικά από εκπαιδευτικούς του σχολείου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 2017

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου θα πραγματοποιηθούν, την Κυριακή  15 Οκτωβρίου 2017 στο Παρανέστι, οι κάτωθι αγώνες:

  • Άλκιμοι παίδες Ι μήκους 1200μ για παιδιά ηλικίας 10-13 ετών στις 12:15
  • Άλκιμοι παίδες ΙΙ μήκους 2500μ για παιδιά ηλικίας 14-17 ετών στις 12:30
  • Special VFT μήκους 800 μ για άτομα με αναπηρία στις 12:00

Είναι γνωστό ότι οι Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου προωθούν το αθλητικό ιδεώδες, την ιδέα του εθελοντισμού και σκοπεύουν στην γνωριμία με το φυσικό περιβάλλον μέσα από βιωματικές εμπειρίες.

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα της μετακίνησης με το λεωφορείο του Δήμου, εφόσον υπάρξουν συμμετοχές,  το οποίο θα περάσει από το Σχολείο της Αδριανής  και από το Νικηφόρο. Στο λεωφορείο θα υπάρχει συνοδός εκπαιδευτικός και τα παιδιά θα τα παραλάβει και θα τα συνοδεύει στο χώρο της διοργάνωσης η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Τσακίρη Αθηνά.

Σας παρακαλούμε εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχει το παιδί σας δηλώστε συμμετοχή.

 

.