Βράβευση της Άννας Κορακάκη από τη σχολική κοινότητα

Η σχολική κοινότητα βράβευσε την δραμινή ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε  στο σχολείο την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου. Μεγάλη η τιμή να αποδεχτεί την πρόσκλησή μας και να επισκεφτεί το σχολείο μας.  Η σπουδαία αυτή αθλήτρια κατάφερε να συγκινήσει τους απανταχού Έλληνες δείχνοντας περίτρανα ότι η προσπάθεια, η υπομονή και η επιμονή παρόλες τις αντίξοες συνθήκες μπορούν να καταφέρουν τα πάντα. Αποτελεί λοιπόν η Άννα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Είναι θετικό, είναι αισιόδοξο και ελπιδοφόρο να έρχονται αυτά τα πρότυπα μέσα από τις νέες και τους νέους της πατρίδας μας που αγωνίζονται να σηκώσουν τη σημαία της πατρίδας τους ψηλά, που αφιερώνουν κόπο και έντονη προσπάθεια αγωνιζόμενοι με ευγενή άμιλλα για την κατάκτηση του στόχου.

Της εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τις κορυφαίες της επιτυχίες και την ευχαριστούμε που μεταλαμπαδεύει το ευγενές αθλητικό πνεύμα και οδηγεί τους νέους/ες με το παράδειγμά της στην άθληση και τον πολιτισμό. Της  ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και να έχει μόνο επιτυχίες στη ζωή της!

 

Αφήστε μια απάντηση