Εορταστική εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους

Τετάρτη 13/6/2018. Το σχολείο γέμισε κόσμο κατά τις απογευματινές ώρες. Μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, η δήμαρχος του Παρανεστίου, συγχωριανοί, κάναμε όλοι μαζί ένα μουσικό ταξίδι στις μέρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Αυτό ήταν το θέμα που ενέπενευσε τη φετινή εκδήλωση τελετής λήξης. Οι μαθητές απόλαυσαν και ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους τα μουσικά κομμάτια, που επιλέχθηκαν από πολύ γνωστές ελληνικές ταινίες. Τα παρουσίασαν με τον δικό τους τρόπο, υποδυόμενοι τους πρωταγωνιστές των ταινιών, χορεύοντας και τραγουδώντας. Οι μαθητές της Στ΄ τάξης παρουσίασαν ένα θεατρικό σκετς, που μόνοι τους το έγραψαν και το επένδυσαν μουσικά και χορευτικά. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποχαιρέτησε τους τελειόφοιτους μαθητές του σχολείου μοιράζοντας τους αναμνηστικά.

Ακολούθησε γιορτή με φαγητό και χορό. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος παρουσίασε χορούς με τους μαθητές του σχολείου που συμμετέχουν στα χορευτικά συγκροτήματα.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους και ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους και τις υπηρεσίες τους την εορταστική μας εκδήλωση!