Τσικνοπέμπτη 2016

Ο εορτασμός της Τσικνοπέμπτης στο Δημοτικό Σχολείο Αδριανής- Νικηφόρου, έχει γίνει πια έθιμο.

Φέτος εκτός από τον καιρό που υπήρξε απόλυτος σύμμαχος στις εκδηλώσεις μας, εξαιρετική ήταν όπως πάντα η συμβολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Από νωρίς το πρωί ανέλαβαν δουλειά, ψήνοντας μεγάλες ποσότητες κεάτων που ο ίδιος φρόντισε να προμηθευτεί, ώστε όλα τα παιδιά του σχολείου να φάνε μέχρι να χορτάσουν.

Παράλληλα ο γυμναστής του σχολείου, οργάνωσε εξαιρετικές δραστηριότητες ώστε όλοι οι μαθητές του σχολείου και των μεγάλων και των μικρών τάξεων, που σπάνια έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν σε κοινό χώρο, να διασκεδάσουν με παραδοσιακά ομαδικά παιχνίδια. Στα παιχνίδια ακολουθούσαν κυκλική ροή, ώστε όλοι οι μαθητές να έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε όλα τα παιχνίδια. Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί στον αύλιο χώρο του σχολείου που οι μαθητές παρουσιάσαν οργανωμένοι κατά τάξεις και με την καθοδήγηση του γυμναστή.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αδριανής και πάλι αρωγός στις εκδηλώσεις μας, μας παραχώρησε την μικροφωνική εγκατάσταση.

Προηγήθηκε των εκδηλώσεων δίωρη παρουσίαση και συζήτηση με τους μαθητές με θέμα την ενδοσχολική βία, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας κατά της ενδοσχολικής βίας που συνέπιπτε με την ερχόμενη Κυριακή 6 Μαρτίου.

IMG_0960 IMG_0964 IMG_0967 IMG_0968 IMG_0972 IMG_0974 IMG_0975 IMG_0976 IMG_0977 IMG_0979 IMG_0981 IMG_0982