Εγγραφές στην Α΄ τάξη

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΘΕΜΑ: «Εγγραφές μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη»

 – Ανακοινώνεται  ότι  οι  εγγραφές των  μαθητών/τριών  που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του Σχολείου μας για τη σχολική χρονιά 2019-2020 θα διενεργηθούν από 6-20 Μαΐου 2019.

 Στην Α΄ τάξη θα εγγραφούν μαθητές/τριες που γεννήθηκαν το έτος 2013.

 Οι εγγραφές θα γίνονται τις εργάσιμες μέρες και ώρες στο Γραφείο του Δ/ντή (λόγω του διδακτικού ωραρίου του Δ/ντή, για καλύτερη εξυπηρέτηση προτείνονται οι ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή).

 Για την εγγραφή απαιτούνται, σύμφωνα με το Π.Δ. 79/2017 και τη με αριθμό Φ.6/58025/Δ1/12-4-19 εγκύκλιο του Υπ.Π.Ε.Θ., τα παρακάτω:

  α. Πιστοποιητικό γέννησης (θα αναζητηθεί από το σχολείο, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος myschool)

β. Αποδεικτικό  στοιχείο  από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Μεσαίο και στο Πετρωτό (λογαριασμός ρεύματος – τηλεφώνου ή Συμβόλαιο Αγοράς – Ενοικίασης Κατοικίας στο όνομα του γονέα ή φορολογική δήλωση).

   γ. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του/της μαθητή/τριας ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

δ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)

ε. Πιστοποιητικό Φοίτησης στο Νηπιαγωγείο (θα διαβιβασθεί αυτεπάγγελτα από το Νηπ/γείο με τη λήξη των μαθημάτων). Μέχρι την έκδοσή της, θα προσκομισθεί Βεβαίωση Φοίτησης στο Νηπιαγωγείο.

 

Σημείωση: Το Α.Δ.Υ.Μ. καταρτίζεται και συμπληρώνεται από ιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία κλπ) ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή των ιδιωτών ιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των γονέων και κηδεμόνων ή από ιδιώτες ιατρούς (χωρίς σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία).

Οι ειδικότητες των ιατρών που έχουν τη δυνατότητα κατάρτισης και συμπλήρωσης και την ευθύνη υπογραφής του Α.Δ.Υ.Μ. είναι παιδίατροι ή γενικοί ιατροί ή, σε ειδικές περιπτώσεις, παθολόγοι.

                                                                                                                                                                                   Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                                                                                                                  Χρήστος Καγιάννης