Κοπή βασιλόπιτας στο Δημοτικό Νέας Ανατολής!
Σήμερα στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ανατολής είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον παπά της ενορίας μας, κ. Μανώλη Προϊστάκη, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε τη βασιλόπιτα για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.
Ο πάτερ Μανώλης Παπροϊστάκης είναι πάντα ζεστός, προσιτός και αγαπητός σε μικρούς και μεγάλους, με διαρκή παρουσία και ουσιαστική στήριξη στο σχολείο μας, στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς. Η σταθερή του συμπαράσταση αποτελεί για όλους μας ιδιαίτερη χαρά και τιμή!
Η βασιλόπιτα προσφέρθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος ως δώρο για τον τυχερό/την τυχερή της ημέρας προσέφερε μία δωροεπιταγή για βιβλιοπωλείο της πόλης μας. Αφού διαβάστηκε η ευχή, κόπηκαν τα κομμάτια για κάθε τάξη, τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά. Το φλουρί κέρδισε η Ντιόνα μας από τη Γ΄ τάξη, την οποία συγχαίρουμε θερμά και της ευχόμαστε να είναι πάντα το ίδιο τυχερή στη ζωή της!
Ευχόμαστε σε όλους από καρδιάς καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία, πρόοδο και χαμόγελα!
Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά και τον Σύλλογο γονέων για την προσφορά της βασιλόπιτας και του δώρου στα παιδιά μας!



















