Μια αξέχαστη εμπειρία: Επίσκεψη μαθητών της Δ’ Δημοτικού στο 4ο ΔΣ Γιαννιτσών για παρακολούθηση κωμωδίας στα πλαίσια e-twinning

Μαρ 202513

Την Τέταρτη (12/3/25), οι μαθητές της Δ’ τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκαν το 4ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών για να παρακολουθήσουν την κωμωδία «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, την οποία παρουσίασαν με ιδιαίτερο ταλέντο οι μαθητές του σχολείου υποδοχής, στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning.

Η παράσταση ήταν γεμάτη ζωντάνια, χιούμορ και έξυπνα μηνύματα, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα όλων. Εκτός από τους μαθητές, την κωμωδία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και οι γονείς των παιδιών του σχολείου μας, που συμμετείχαν στην εκδήλωση και ενθουσιάστηκαν με την εξαιρετική δουλειά των παιδιών.

Μετά την παράσταση, μαθητές και γονείς απόλαυσαν κεράσματα, που πρόσφεραν οι διοργανωτές, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Τα παιδιά γνωρίστηκαν μεταξύ τους, έπαιξαν στην αυλή του σχολείου και αντάλλαξαν εμπειρίες από το eTwinning, ενισχύοντας έτσι τη συνεργασία και την επικοινωνία μεταξύ των σχολείων.

Το πρόγραμμα eTwinning δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να έρχονται σε επαφή με συνομηλίκους τους από άλλα σχολεία, αναπτύσσοντας δεξιότητες συνεργασίας, δημιουργικότητας και κριτικής σκέψης. Μέσα από δράσεις σαν κι αυτή, οι μαθητές κατανοούν τη δύναμη της ομαδικότητας και της αλληλεπίδρασης στο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Ευχαριστούμε θερμά το 4ο ΔΣ Γιαννιτσών για τη φιλοξενία και συγχαίρουμε τους μαθητές για την υπέροχη παράσταση! Ανυπομονούμε για τις επόμενες δράσεις!

εικόνα Viber 2025 03 12 13 35 25 289 εικόνα Viber 2025 03 12 13 45 45 907 εικόνα Viber 2025 03 12 13 53 26 133

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μια αξέχαστη εμπειρία: Επίσκεψη μαθητών της Δ’ Δημοτικού στο 4ο ΔΣ Γιαννιτσών για παρακολούθηση κωμωδίας στα πλαίσια e-twinning    

Τα σχόλια είναι κλειστά.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων