Εγγραφές στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Μιντιλογλίου για το σχολικό έτος 2021-22

Αγαπητές/οί, σας ενημερώνουμε πως κατά το σχολικό έτος 2021-2022 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως και 31-12-2015.

Στο σχολείο, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκα, απόσταση), συμπληρώνετε και καταθέτετε την σχετική αίτηση εγγραφής, που θα σας προμηθεύσουμε, στην Α΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μιντιλογλίου Πατρών έως 20 Μαρτίου 2021 και παίρνετε το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) που πρέπει να κατατεθεί ενημερωμένο από παιδίατρο εν ευθέτω χρόνο.

Επίσης θα πρέπει να έχετε μαζί σας το Βιβλιάριο Υγείας του παιδιού για να φωτοτυπήσουμε την σελίδα των εμβολίων και ένα αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας που επίσης θα κρατηθεί φωτοτυπημένο αντίγραφο.

Τέλος δηλώνετε πάλι με αίτηση, που θα σας προμηθεύσουμε επί τόπου, αν επιθυμείτε παράταση της καθημερινής φοίτησης στο πρόγραμμα του ολοημέρου και της πρωινής ζώνης του σχολείου.

Λόγω του εγκλεισμού για την πανδημία και της απογευματινής λειτουργίας του σχολείου στο πρόγραμμα τηλ/εκπαίδευσης παρακαλούμε να προσέρχεστε μεταξύ 10πμ έως 12 το μεσημέρι ή να τηλεφωνείτε πριν στο 261520596.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.