Επαναλειτουργία σχολείου

Αγαπητές και αγαπητοί,

τα σχολεία ανοίγουν πάλι με κατεύθυνση από το υπουργείο την ολική επαναφορά αλλά κάτω από αυστηρούς υγειονομικούς όρους (αποστάσεις, αυτοπροστασία, αποφυγή συγχρωτισμού, όχι ανταλλαγή υλικών κλπ).

Σε γενικές γραμμές, αν κάθε οικογένεια έχει αποδεχθεί την ανάγκη της αυτοπροστασίας κι έχει ενημερώσει και ασκήσει τα μέλη της, το σχολείο θα ακολουθήσει και θα συνεχίσει ανάλογα μέτρα.

Προσέξτε να μην συγχρωτίζεστε στην προσέλευση και την αποχώρηση, κανένας ενήλικας δεν εισέρχεται στο προαύλιο πέραν του προσωπικού, τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού δια ζώσης με εκπαιδευτικούς, τα παιδιά να έχουν μπουκαλάκι για νερό και να τους γίνει σύσταση να μην αγγίζουν τα άλλα παιδιά καθώς και να μην ανταλλάσσουν υλικά (γόμες, μολύβια, ξύστρες κλπ)!

Η εξειδίκευση των μέτρων θα γίνει από κάθε σχολική μονάδα και τον σύλλογο διδασκόντων στα πλαίσια των εγκυκλίων των υπουργείων παιδείας και υγείας στους ιστοχώρους των οποίων μπορείτε να βρείτε τις αντίστοιχες εγκυκλίους.

Ενημερωθείτε για τις ημέρες που έρχονται τα παιδιά σας στο σχολείο από τους εκπαιδευτικούς! Δείτε τα email σας! Εάν δεν έχετε ενημερωθεί για τις ημέρες που θα έρχονται τα παιδιά, παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα τηλεφωνικά (2610520596) για να ενημερωθείτε!

https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/Covid19_20_05_06_6.2_Checklist_parents.pdf

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.