Πανηγύρι και γιορτή, σήμερα 24 Μαρτίου 2022!
Αύριο Ξημερώνει διπλή γιορτή, ο Ευαγγελισμός της Παναγίας μας και η Επέτειος της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας με την Επανάσταση του 1821!
Ημέρες ελευθερίας: Χαρμόσυνο το μήνυμα πως θα γεννηθεί ο Σωτήρας που θα μας ελευθερώσει από την αμαρτία και τον θάνατο!
Την ίδια μέρα ακούγεται και το εναρκτήριο μήνυμα της Επανάστασης που οδήγησε στην εθνική μας απελευθέρωσης από τον τουρκικό ζυγό!
Συγκεντρωθήκαμε λοιπόν στο σχολείο μας ώστε με ποιήματα, τραγούδια και πολλά άλλα να τιμήσουμε τους ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας μας!
Η Ε’-ΣΤ’ τάξη μας μετέφερε σ’ εκείνη την εποχή με την παρουσίαση των ιστορικών γεγονότων.
Η Α’-Β’ Δημοτικού μας αποκάλυψαν τους ήρωες μέσα από ποιήματα και ζωγραφιές.
Η Γ’-Δ’ Δημοτικού γνωστές για την αγάπη τους για τη Γεωγραφία μας παρουσίασαν ένα ταμπλό με τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας κατά την Επανάσταση του 1821.
Φυσικά, ετοιμάσαμε χειροτεχνίες και εργασίες:
Η μεγάλη μας χαρά όμως φέτος ήταν ότι έπειτα από δύο χρόνια μπορέσαμε να κάνουμε π α ρ έ λ α σ η!!!
Με καμάρι και συντονισμό οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας, μας έκαναν περήφανους με την παρέλαση που έκαναν!
Χρόνια πολλά σε όλους!
Πάντα λεύτεροι!